DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar bilg. güzel formatlıyorum herşeyi hazırlıyorum virüs programı kurmaya geldiğinde mesela kaspersky kurarken tam lisans seçme bölümünde kapanıyor birdaha da açamıyorum aynı şeyi nod32 yüklerkende karşılaştım nod32 i kuruyorum ama ne köşeye simgesini atıyo nede ekrana geliyo başlat/programlardan kurduğumu tekrar tıklayıp çalıştırmaya çalışıyorum ama açılıyo kapanıyo hemen lütfen acil yardım lazım
ayrıca küçük exe dosyalarını çalıştıramıyorum.
pardon yanlışlıkla ikinci konuyu açtım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
d deki bilgileri kaybetmemem gerek başka hdd ye alsam oraya da sıçrayacak virüsün ismi sanilty.nar gibi bişeydi virüs programı mı iptal ediyor saat in yanından simgeyi atıyor yani kapatıyor galiba explorer.exe ile de alakası var çünkü explorer.exe hatası da veriyor. Nod32 nin kendi sitesinde bu virüsün temizlenme şekli var yanlız ing. oldugu için anlamadım birşey, video izlemek için kmplayer kullanıyorum onunda exe sini bozuyor açmıyor format atmak çare getirmez çünkü d den devamlı sıçrıyor.
ayrıca küçük exe dosyalarını çalıştıramıyorum.
pardon yanlışlıkla ikinci konuyu açtım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djharun -- 22 Ocak 2009; 10:53:04 >