Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
video uzantısını nasıl değiştirecem
H
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

selam arkadaşlar.move makerde bir belgesel hazırladım.bunu siteme atmak istiyorum.move maker winap uzantılı kaydetti ve sadece winapta izleyebiliyorum.ftp ile siteme atttım (asp tabanlı) ama linkte çalışmadı ve öğrendimki uzantısı wmp olacakmıs.move maker "kaydet" ve "farklı kaydette bunu bulamdım.acaba bu uzantıyı nasıl değiştirebilirim.ve şuan belgesel 27 mb alan kaplıyor.yardımcı olursanız sebvinirim.uzantısınıda değiştirdiğimizi farzedelim yönetmden yolunu verdiğimizde rahat çalışır dimi? 8sadece mantığını düşünüyorum)şimdiden teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 18 Aralık 2006; 22:04:49 >

H
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bu konuda bilgisi olan ve hangi programla değiştireceğim hakında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.şimdide teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
18 yıl
Yarbay

uzantısını inernette ararken şu şekilde arat "avi"+"mpeg" şeklinde arat bulursun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

teşekkür ederim dostum.bugün bu 3. program olacak indirdiğim.videonun uzantısı "wmp" olacak.sadece hazırladığım belgeseli siteme atıp oradan linkle izletmek istiyorum.uzantısı wmp olacakmıs.onun içi arıyoruum.teşekkür ederim çok saolasın yardım için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 18 Aralık 2006; 22:06:10 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.