Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
746
Tıklama
0
Öne Çıkarma
video görüntüsündeki kanal logosu, yazıları silmek
R
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bunu hangi programla nasıl yapabilirim... Bazı video görüntülerinde ilgili kanallın logosunu ve arada çıkan yazıları silmek istiyorum.. o kısma o bulanıklığı , şefaf görüntüyü nasıl verebilirim.



U
19 yıl
Teğmen

görüntü işleme programları ile yapabilirsin mesala Adobe primeir ile olabilir uzerine ekleme yaparsın daha birçok işlem güzel bir programdır.... :)



R
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Çok sağol kullanımı falan zor değildir değil mii... bu video konusunda hiç bir bilgim bulunmamakta çünkü...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
19 yıl
Teğmen

kullanımı bilmem bana kolay geliyor biraz kurcala halledersin hem baya hoş bir program geçişler ,text ler ve birçok iş yapıyor ama Ram faxla istiyor tekrar edit yaparken zaman istiyor ben ödev hazırlamıştım bu programla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ram 1024..kafi gelir heralde..umarım bulurum menülerii. bulamazsam pm den yardım isteyebilir miyim..şimdi şunu netten bir yerden bulmaya çalışıyım. sağolasın yardımların için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
19 yıl
Yüzbaşı

arkadaşım ADOBE PREMIER kapsamlı bir programdır,kullanımı kişiye göre değişir bilgisaayar-ingilizce-birde az birşey foto bilgisi varsa o kadar da zor değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.