Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
916
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[Video] Conti Şarjlı Süpürge İncelemem - Conti Doppio CMS 314 (güncelleme: 12.09.2014)
İ
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Conti Doppio Cms 314 model süpürgeden farklı satıcılardan sürekli arızalı çıktığı için 3 adet aldım. Üçünde de şarj problemi vardı. Hatta son aldığım satıcı bana gönderdiği üründen başka 4 adet süpürgeyi de denedi fakat şarj edemedi. Böyle bir deneyimden sonra conti doppio cms 314 model sarjlı süpürgenin kronik sorunlu olduğunu ve kesinlikle tavsiye etmediğimi söylemek isterim.
Kronik sorun konusunda firma ile iletişime geçtim. Teknik servis müdürü Kerem Bey kronik sorun olmadığını ürünün incelemek istediğini söyledi. Ürünü gönderdim kendilerine. Ürün geri kırık olarak geldi. Üstelik ilk şarjını bile yapamadığım 14,4 voltluk süpürgeme 1.2 voltluk 10 adet pil takılmış şekilde geri gönderdiler. Şuan süpürgenin emiş gücü çok az. Ayrıntılar için videoları izleyebilirsiniz.

Teknik servisin yaptığı ayıp:

Videoyu izlemek için tıklayınız



Kutu Açımı:
Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceliCEM -- 12 Eylül 2014; 11:00:51 >

İ
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar eski kutu açım konumu tamamen değiştirerek bu konuyu oluşturdum. kutu açım videosunu da bu konuda bulabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.