Telefonum vibe p1 programı modeli. Telefonu Şubat in ilk haftasında aldım. İlk başlarda telefonun şarjı %15 e inince kapanıyordu daha sonra %20 civarında kapanmaya başladı. Şimdi ise %30 da kapanıyor. Acaba bu yazılımsal bir sıkıntımı garantiye yolladığım zaman düzelir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bendede Aynı Problem Vardı , Maltepe Teleservice e Gönderdim ve anakart ve sub kartı değişti ama yine düzelmedi şarjı yokken var gibi görüyor %15 te falan kapanıyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >