Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
6367
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vestel White RT 455 HG Buzdolabı
C
13 yıl
Er
Konu Sahibi

merhabalar;
Benim Vestel rt 455 hg var, arızası; buzdolabı hiç durmadan sürekli çalışıyordu,termostad devre dışı gibiydi yani çevirdiğim de hiç bir hareket yoktu dün akşam bakım yaptım 10 yıldır hiç bakmamıştım aşırı tozlanmış, oksitelnmişti. buzdolabını çalıştırdığımda bu sefer belirli aralıklarla çalışıyor ( ama termostad hala devre dışı gibi ne kapanıyor ne de açılıyor hep aynı ayar da çalışıyor hangi ayarda olduğunu bilmiyorum ama buzlama yapıyor ) hatta dolabı içi arka kısmı buzlanma yapıyor durduğunda uzunca bir süre duruyor içindeki buzlar bile eriyor sonra tekrara kendisi çalışmaya başlıyor bunun sebebi nedir, birde dolap çalışırken fan da çalışıyor durduğunda fan da duruyor yani dolap kendi imkanları ile soğuduğu için çalışıyor gibi bir izlenim veriyor, bakım yaptıktan sonra sessiz çalişmaya başladı önceden rahatsız edici sesi vardı her odadan duyuluyordu.
Bu konuda acil yardımcı olursanız sevinirim dolapta kurban etleri de var ziyan olmasın. kurban etleri demişken buzluk kısmın da bir sorun yok gibi yada bana öyle geliyor, erimeler büyük kapak bölümünde oluyor..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.