Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
vestel ultra 5000 ci kilitlenme sorunu
S
18 yıl (169 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar,

Vestel uydu alicisinda "Tv/Radyo" degistirme butonuna basinca kilitlenme oluyor. "Neden basiyorsun basma" diyebilirsiniz ama basmak zorundayim cunku cihaz acildiginda radyo kanallari geliyor once. menude baska bir yerden de tv kanallarina gecis yok. Basiyorum butona cihaz ekraninda 0010 yaziyor ve ustunde audio yaziyor, kumandanin ve cihazin uzerindeki hicbir tus islemiyor ve mecburen fisi cekmek zorunda kaliyorum.

Bu durum, Turksat 'in yeni frekanslarina gore ayarlama yaptiktan ve kanal siralamalarini duzenledikten sonra radyo kanallarina gectikten sonra oldu ve tekrar tv kanallarini goremedim :(

Cihazi actiktan sonra menude gezilebiliyor tekrar ayarlamalar yapilabiliyor, yazilim guncelleme arattirdim ama bulamadi.

Lutfen yardimci olun bunu servise gondermeden (cunku servisin derdi basindan askin durumda) nasil duzeltebilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spid_erman -- 28 Ekim 2008; 17:24:03 >

S
18 yıl (169 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Cevaplayacak kimse yok mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.