Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1505
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vestel AV3000
T
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar;
Arama bölümünde aradım ama bulamadım. Vestel av3000 ev sinema sistemini almak istiyorum, aranızda kullanan var mı? + - yönleri nelerdir sizce?



A
19 yıl
Teğmen

valla vesteli bilmiyorum ama ben phılıps mx2500 aldım daha ucuz 1 haftadır kullanıyorum gayette memlunum..istersen onada bi bak..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

cevabın için teşekkür ederim, önerdiğin sistemi de araştırıyorum bu ayın sonunda bir sistem alacam, acele etmeden araştırmak istiyorum.



S
19 yıl
Teğmen

ben av3000 kullanıyorum. 2 ay oldu. beklediğimden çok daha iyi buldum. ses kalitesi gayet tatminkar ancak DTS destekli olan modelleride varmış, ben aldıktan sonra öğrendim. öylesini bulursan al derim. gerçi dolby digital 5.1 decoder i içinde var. pek ihtiyacında olmayabilir. mp3 dinlerken MATRIX diye bi olayı var bunun, çok başarılı. sanki ses 5.1 miş gibi sanal ortam yaratıyor. bu fiyata bu özellikler gayet iyi bence. hayal kırıklığına uğramazsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.