arkadaşlar selamlar; hackintosh forumlarında 1.1.2 ye yükseltmenin kolay bir yolunun bulunduğunu söyleyenler war. deneyip de başarılı olanlar varmış. ben cesaret edemedim ama denemek isteyenler olur diye türkçeye çevirmek istedim. öncelikle 1.1.1 versiyonlu 04.01.13_G modem firmware li ve anysim1.1 ile kırılmış bir iphone unuz olması gerekmekte. 1. installer dan Oktoprep uygulamasını kurun&çalıştırın. 2.iphone u bilgisayara bağlayıp itunes u açın ve 1.1.2 versiyona UPDATE edin.(dikkat restore değil) 3. jailbreak işleminihttp://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip adresindeki zip i çekip "windows.bat" uygulamasını çalıştırarak yapıyoruz. 4.installer dan bsd subsystem i kurun. 5. installer source olarak rep.frenchiphone.com ekleyin. daha sonra anySIM 1.2.1u kurun ve telefona restart çekin. 6. burası kilit nokta. telefonu açtıktan sonra airplane mod a alın. ve daha sonra anysim 1.2.1u yu çalıştırın. işlem bittikten sonra airplane mod dan çıkın ve çalışan bir iphone olması lazım. 7. son adım olarak installer dan iworld u kurarak sms ayarlarını halledince işlem tamamlanmış oluyor.
Yaw iyi hoşta şunu yükleyin şunu çalıştırın falan deyince pek bişey anlamıyorum açıkçası. Mesela oktoprep nedir. İnstalleru nasıl yükleriz...bsd system nedir? Basit şeyler ama daha detaay lazım kesin deneyebilmek için..
Yaw iyi hoşta şunu yükleyin şunu çalıştırın falan deyince pek bişey anlamıyorum açıkçası. Mesela oktoprep nedir. İnstalleru nasıl yükleriz...bsd system nedir? Basit şeyler ama daha detaay lazım kesin deneyebilmek için..
Aynen bende katılıyorum mesela jailbreak ne bukadar teknik terim olunca amatörler anca okumakla yetınıyo malesef
hackintosh forumlarında 1.1.2 ye yükseltmenin kolay bir yolunun bulunduğunu söyleyenler war. deneyip de başarılı olanlar varmış. ben cesaret edemedim ama denemek isteyenler olur diye türkçeye çevirmek istedim.
öncelikle 1.1.1 versiyonlu 04.01.13_G modem firmware li ve anysim1.1 ile kırılmış bir iphone unuz olması gerekmekte.
1. installer dan Oktoprep uygulamasını kurun&çalıştırın.
2.iphone u bilgisayara bağlayıp itunes u açın ve 1.1.2 versiyona UPDATE edin.(dikkat restore değil)
3. jailbreak işleminihttp://conceitedsoftware.com/iphone/1.1.2-jailbreak.zip adresindeki zip i çekip "windows.bat" uygulamasını çalıştırarak yapıyoruz.
4.installer dan bsd subsystem i kurun.
5. installer source olarak rep.frenchiphone.com ekleyin. daha sonra anySIM 1.2.1u kurun ve telefona restart çekin.
6. burası kilit nokta. telefonu açtıktan sonra airplane mod a alın. ve daha sonra anysim 1.2.1u yu çalıştırın. işlem bittikten sonra airplane mod dan çıkın ve çalışan bir iphone olması lazım.
7. son adım olarak installer dan iworld u kurarak sms ayarlarını halledince işlem tamamlanmış oluyor.
elimden geldiğince çevirmeye çalıştım. dediğim gibi başarılı olanlar da var. yapamayanlar da var. orjinal linki de veriyorum:http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17395
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.