Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
10
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VCT EMEA Son Şans Elemeleri Sonuçlandı!
H
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi


 
 
     VALORANT Champions 2023 turnuvasına katılacak son 2 takım belirlendi! Giants ve Natus Vincere, VCT EMEA Son Şans Elemeleri'ni başarıyla tamamladı ve Champions 2023'e katılmaya hak kazandı.
 
     Giants, Karmine Corp ve KOI takımını 2-0 mağlup etmeyi başararak büyük finale yükselen ilk takım oldu ve Champions 2023 biletini elde etti.
 
     Natus Vincere ise üst turda KOI takımına 2-0 mağlup oldu ve alt turda Karmine Corp ile karşı karşıya geldi. Karmine Corp karşısında 2-1 galibiyet elde etti. Alt tur finalinde KOI ile oynadığı rövanş karşılaşmasından 3-0 üstün gelmeyi başardı ve büyük finale yükseldi.
 
     Giants ile Natus Vincere final karşılaşmasının sonucunda Giants takımı 3-0 galip gelmeyi başardı ve VCT EMEA Son Şans Elemeleri'ni 1. sırada tamamladı.
 
     Giants ve Natus Vincere, Champions 2023 biletin elde etmeyi başardılar. VALORANT Champions 2023, 16 takımın katılımıyla 6 Ağustos Pazar günü Amerika'da başlayacak!
 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.