Benim formumda bir webbrowser var bir siteye bağlanıyor. Sitedeki textbox u formdaki textbox a aktarabiliyorum fakat bir captcha yani güvenlik kodu var ve sürekli değişiyor ben onu nasıl picturebox a aktarıcam.Yani programı açan bir kişi webbrowserdeki güvenlik kodunu picturebox da görcek ve programı kapatıp açtığında güvenlik kodu değişmiş olcak Örneğim ;
On Error Resume Next Dim Nesne As Object Nesne = WebBrowser1.Document.DomDocument.bOdy.createControlRange() Nesne.Add(WebBrowser1.Document.Images(0).DomElement) Nesne.execCommand("Copy") PictureBox1.Image = My.Computer.Clipboard.GetImage() ------------------------------------------------------------------------------ Nesne.Add(WebBrowser1.Document.Images(0).DomElement) burdaki sayıyı sitedeki resmi bulana kadar sırayla yükselterek dene .birtanesinde capct gelcektir.
WebBrowser1.Document.GetElementById("message").SetAttribute("value", TextBox1.Text)
Bu olayı resim olarak nasıl çeviricem güvenlik kodunun Id si "captcha"
WebBrowser1.Document.GetElementById("captcha").SetAttribute("value", Picturebox1.İmage) yaptım ama olmadı :D
Yardımlarınızı bekliyorum...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.