Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
81909
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vatan Bilgisayar, 1 Hafta İçinde 3 Mağaza Açarak Atılımlarına Daha da Hız Veriyor
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Vatan Bilgisayar, Türkiye çapında mağaza sayısını toplam 26''ya çıkarıyor

Vatan Bilgisayar, 1 Hafta İçinde

3 Mağaza Açarak Atılımlarına Daha da Hız Veriyor

 

Türkiye''nin öncü teknoloji perakendecilerinden Vatan Bilgisayar, bir hafta içinde açacağı üç mağazasıyla atılımlarına devam ediyor. 21 Mayıs''ta 1.800 m²lik Mersin Hiperstore mağazasını açan Vatan Bilgisayar, 26 Mayıs''ta Adapazarı''nda ve 28 Mayıs''ta Tekirdağ''da açacağı iki yeni notebook mağazasıyla birlikte ülke çapındaki toplam mağaza sayısını 26''ya çıkarmış olacak. 17 markanın 140''tan fazla modeliyle müşterilere hizmet verecek olan her iki mağaza da ziyaretçilerini tüm notebook''larda World''e özel 5 taksitte %20 indirim fırsatıyla karşılayacak.

 

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye''deki öncüsü Vatan Bilgisayar, 21 Mayıs''ta açtığı Mersin Hiperstore''un ardından Adapazarı ve Tekirdağ''da açacağı iki yeni notebook mağazasıyla birlikte 2010 yılı yatırımlarına hız veriyor. 26 Mayıs Çarşamba günü Adapazarı''ndaki ''Ada Center AVM"de ve 28 Mayıs Cuma günü Tekirdağ''daki ''Tekira AVM"de açılacak olan mağazalar, toplam 17 markanın 140''dan fazla farklı notebook çeşidiyle müşterilerine hizmet edecek. Vatan Notebook Adapazarı ve Vatan Notebook Tekirdağ mağazaları yaklaşık 100''er m²lik alanlarda ziyaretçilerini karşılıyor olacaklar. Dahası, açılış şerefine her iki mağaza da açılış haftası boyunca ziyaretçilerine tüm notebook''larda World''e özel %20 indirim ve 5 taksit fırsatı sunacak. Ağırlıklı olarak notebook ve çevre birimleri alanında seçkin ve uygun fiyatlı ürün seçeneklerini bir araya getiren Vatan Notebook mağazaları, özel olarak tasarlanmış iç dizaynları ve notebook odaklı ürün yelpazesiyle Türkiye''de ilk kez uygulanan bir konsepte sahip.

 

Teknoloji uzmanlarından teknoloji tutkunlarına hizmet

Vatan Bilgisayar''ın hizmete dayanan vizyonunun en iyi örneği olan Vatan Notebook mağazaları, notebook konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanlarıyla teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerine göre kendileri için en doğru ürünü bulmalarına yardımcı oluyor. Yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren Vatan Notebook mağazaları, ürünleri deneme imkanı da sunduğundan müşterilerin doğru teknolojiyi seçme ve bütçelerine en uygun alışverişi yapmalarını mümkün kılıyor. Vatan Notebook mağazaları, Vatan Bilgisayar''ın ekonomik fiyat, yüksek kalite ve mükemmel hizmet anlayışını yansıtıyor. Her hafta, haftanın ürünleri kampanyası ile monitör, cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri ürünler sadece Vatan Notebook mağazalarına özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

2010, büyüme yılı olacak

Mayıs ayında biri hiperstore olmak üzere toplam üç mağaza açmış olacaklarına dikkat çeken Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, ''2010 yılında büyüme stratejimizin önemli bir parçası olan atılımlarımıza hız vermiş bulunuyoruz. Yıl başından beri Trabzon, Samsun, Aydın ve Mersin''de açtığımız mağazalara şimdi Adapazarı ve Tekirdağ da ekleniyor. Her gün 15.000''den fazla kişinin ziyaret ettiği mağazalarımızın sayısı çoğaldıkça, Türkiye''nin dört bir yanında hizmet ettiğimiz kişi sayısı da aynı oranda artıyor. Hedefimiz, yıl sonuna dek aynı hızla yeni mağazalar açmaya devam ederek 2010 yılını en hızlı büyüdüğümüz yıl yapmak. Açacağımız iki yeni mağazayla şimdi bu hedefe iki adım daha yakınız," şekline açıklama yaptı.

 

Vatan Notebook Ada Center Adres:

Ada Center AVM No:324 Kat:1 M. No:58 Yeni Sakarya Cad Erenler – SAKARYA

Tel: 0264 242 14 58

Vatan Notebook Tekira AVM Adres:

Tekira AVM No:304 Kat:3 Mağaza No:344 Hükümet Cad. Köprübaşı – TEKİRDAĞ

Tel: 0282 264 32 80

 




A
14 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun, boş BD ve Çiftkatman DVD'lerde piyasadaki cazip fiyatlı çeşitliliği kendilerinden de bekliyoruz, ayrıca AMD yada VIA işlemcili netbook, dizüstü yada ITX yelpazeleri genelde çok dar oluyor, 1-2 modeli geçmiyor, bazen hiç bulamıyoruz, duyurulur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Çavuş

bu mağazalarda açıldı daha geniş bir alanda artık hizmet veriyorlar ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Teğmen

Arkadaşlar Vatan Notebook Tekira AVM'de sadece bilgisayarmı satılıyor yoksa cep telefonuda var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Binbaşı

Büyüsün büyüsün de şu tarzlarını artık bi değiştirsinler.Satürn MediaMarkt ElectroWorld vs baksınlar biraz.Olay teknoloji mağazacılığnda artık ürünleri tamamen müşterilerin önüne serip rahat rahat kurcalamalarını sağlamak.Vatanda görevliler daha ürünlere elini değmeden başında üşüşüp ne istediğini soruyor



E
12 yıl
Binbaşı

herşeyimi vatandan aldım alırımda.65 tlık logitech kulaklığı 21 tlye almıştım indirimle.
+ kulaklık bozuk çıkmıştı gidip yenisi vermişlerdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.