Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2539
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vampire - The Masquerade Bloodlines
P
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Vampire - The Masquerade Bloodlines oyununu kurdum, yamalarınıda yükledim.
Menülerde gezinebiliyorum fakat ne zaman oyuna girecek olsam saniyesinde masaüstüne atıyor. Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba? Ne yapmalıyım?



A
17 yıl
Çavuş

korsan oyun kullanıyorsan oyunun son carckini internetten bulup yüklemelisin aynı sorun gothictede başıma gelimişti son crackini bulup yükledim sorun kalmadı ama korsan oyunsa tabi. Ayrıca oyuna başlamadıysan ve takıldığın bir yer olursa bana sorbilirsin. birşey daha var oyununu patclerini doğru yüklediğinden eminmisin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

https://activision.custhelp.com/cgi-bin/activision.cfg/php/enduser/atvi_patches.php bu sayfadaki 1.2 patchini oyunu kurduktan sonra kurdum. bu arada oyun kopya. cdnin içindeki crack i de yaptım ama dediğim gibi menulerde gezinirken sorun yok ama. new game deyip oyuna girince saniyesinde masaüstündeyim. en son crackini nasıl bulacağım bunun?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
17 yıl
Yarbay

Crack istemek yasak forumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Çavuş

tamam cr...ck demiyoruz bundan sonra. vampire the maquerade de böyle sorunlar çok fazla oluyor. Sorunu çözmeye şöyle başlayalım öncelikle sen bana cr...ck dosyanda ne var ne yok söyle.
http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=196 ayrıca burada başka patchlerde bulabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
17 yıl
Er

yaw bende aynı sorunla karşılaştım oyunu kurdum cr..ck dosyasının içindekilerinide yaptım hiç bi sorun olmadıgınada eminim ama oyuna girdigimde menüde geczebiliyorum ama new game dedigimde masa üstüne atıyor beni ne yapmam gerekiyor acil yardım lütfen adresim merwap@hotmail.com

cr...ck dosyasının içinde bunlar var

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

Bu oyunun cracki normal oyunlar gibi tek parçadan oluşmuyordu hatırladığım göre 3 adet dosyayı ayrı ayrı yerlere kopyalıyorduk.Tam olarak cracklediğine eminmisin?



Bu arada bu konu biraz sonra kalkabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

oyun yamalarıyla kaç gb tutuyor?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.