Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
839
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uzun mesafe projeksiyonunu kısa mesafe ile takas isteyen
S
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

900 saatte olan (830 saatte fabrika ayarlarına alırken sıfırladım) optoma gt750xl model projeksiyonumu 4.5mt civarında 130" görüntü verebilecek (2.95mt yatay olan perdem var) bir 3d hd ready yada 3d full hd projeksiyonla takas etmek istiyorum. Dlp harici bir sistem olursa biri orijinal diğeri zd201 3.sü de çocuk boy olan temiz durumda gözlükleri de verebilirim. Eğer benzer sıkıntıdan dolayı kısa metre projeksiyon isteyen olursa önerilere açığım. Satış bölümüne bilerek mesaj yazmadım zira takas düşünmeyip te aklından keşke değiştirebilseydim diye geçiren vardı belki.

Şu halde 2.2 mt den 2.95 mt yatay genişlikte görüntü alabiliyorum. Bana gereken aynısını 4.2 mt den yapabilmek.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 9 Şubat 2014; 14:14:57 >

S
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Projeksiyon cihazını verip tw5910 aldım. Mesajın bir geçerliliği kalmamıştır. İlgi gösterip öm yollayan arkadaşlara teşekkür ederim.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.