Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Üzerinde çalıcısı olan ses sistemi
T
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadşlar, şöyle güzel müzik dinlemek için bir ses sistemi almayı düşünüyorum. Ama bu sisteminin çalıcısı üzerinde olanı var mı,böyle bir şey mümkün mü. Yani üzerinde cd çalar olan bir ses sistemi var mı,biliyor musunuz,eğer varsa nerden bulabilirim, arkadaşlar lütfen bir yardım edin. Hepinize şimdiden teşekkür ederim, forumdonanımhaberin yaptığı tercih arkadaşlar inanın benim tek tercihimdir. Bir şey almaya karar versem öncelikle size danışırım çünki forumdonanımhabere çok güveniyorum. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.



K
18 yıl
Yarbay

Müzik seti satın almalısın.Çalıcıları üzerinde oluyor.Anfisi üzerinde olan Hi-Fi hoparlörler duydum ama amp üzerinde cdp olanı görmedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Yüzbaşı

Ev sineması sistemlerinde DVD,VCD;divX çalar ve 5+1 ses sistemi var. Bugün bir kaç tanesini daha test ettim. Philips 3100/12 378YTL. ve fiyatına göre bir hali tatmin ediciydi (200w)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
18 yıl
Yarbay

@tunay1985 arkadaşım öncelikle bize güven duyduğun için teşekkür ederim @KillForYou! kardeşimizin dediği gibi müzik setlerine bakmalısın özellikle sony marka müzik setlerini öneriyorum fazlasıyla memnun kalırsın Panasonic ve aıwa ya da bakabilirsin Özellikle bu topiği incelemeni tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_6547020/tm.htm burada sony müzik setleri hakkında yeterince bilgi var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 20 Ekim 2006; 18:02:07 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Yüzbaşı

bütçen yüksekse eğer arcam solo lara bak ama yanına birde hop. alman lazım.http://www.arcam.co.uk/newsolo/index.html
ayrıca ürününün dab özelliğide war ki bu özellik yakın zamanda çok işine yarar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 20 Ekim 2006; 18:14:51 >

T
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar aslında elimde bir tane arçelik marka 3cd çalabilen çok güzel bir müzikseti vardı. Ama bu müziksetini tamire götürmüştüm,ondan sonnra cd sürücüsü tamamen iptal etmişler,sadece radyosunu dinleyebiliyorum. Forumları takip ettim ve siz arkadaşların seçiminin en çok logitech markadan yana olduğunu gördüm ve bu markayı araştırdım, gerek estetik açısından bu marka çok hoşuma gitti ve 100-150 civarı bir logitech markalı hoparlör almayı düşünüyorum,acaba bu hoparlörler bu müziksetine ya da vcd ye de uyar mı bunu nasıl anlayabilirim,yoksa sadece bilgisayar için mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
18 yıl
Yarbay

Logitech ve türevi hoparlör sistemleri genelde bilgisayar için yapılmıştır (tabi dvd vs.. de de kullanılır.) dolayısıyla en iyi performansı bilgisayarlarda verirler bence uygun fiyatlı mini veya mikro sistem bir müzik seti düşün çünkü sadece müzik dinleyeceksen logitech gibi çevresel ses veren sistemlerin müzik performansı pek iyi değildir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.