Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
758
Tıklama
0
Öne Çıkarma
uzaktan kumandalı gemi tamiri???
A
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba;
ben bitane uzaktan kumandalı gemi aldım(bozuk olduğu için fiyatının3 te 1 fiyatına); http://www.hobbytron.com/mariner_rc_sail_boat.html

biraz gemiyi inceledimde gemiden anten çıkmıyo,sadece bir kablo var anten görevini gören,uzaktan kumandanında anteni yok.geminiden bir metre uzaklıkta falan çalışıyor,fakat uzaklaşınca kumanda etki etmiyor.
geminin içinde 2 tane devre birisi anten kablosunun çıktığı kablo(40cm felan var kablonun uzubnluğu.anten yok,veya o kablo anten yerine kullanılıyor),diğeride motorun devresi.motor sadece sağa sola dönmesini sağlıyor,gemi rüzgarla gidicek.
nerden başlamalıyım?uzaktan kumandanın anteninin olmayışı,veya geminin antenin,n olmayışı bu durumun sebebi olabilirmi?



S
19 yıl
Yarbay

bi resim felan koysan işimiz daha kolaylaşır...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalinden alıntı: salagil

bi resim felan koysan işimiz daha kolaylaşır...


dijital fotoğraf makinesi olsa koyarımda,bi araştırayım arkadaşlardan bulabilirsem çekerim fotoları,koyarım buraya. Fotosuz yorum yapabilecekler vardı belk,neden 1 metreden sora çekmez?...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

anten yerine ufak bi tel taktım,çekme mesafesi bi 5 metreye çıktı,ama 49 MHZ için çok çok düşük bi uzaklık.acaba düzgün bi antenle olabilirmi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Teğmen

üzerindeki ayarlı nüveden uzakdan kumanda edecek şekilde plastik ayar tornavidası ile ayarla



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.