Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Uyku yok servisi kullananlar (yardım) (2. sayfa)
A
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

Arkadaşlar müşteri hizmetleriyle 3-4 defa konuştum bugun ama sitedeki açıklamayı okumakla yetiniyorlar . Mevcut hızdan devam edersiniz akk aşımında diyorlar ama sizde durum nasıl ? Gündüz kullanımında akk aşıldı diyelim gece 24 ten sonra yine 25 mbit (şu an kullandığım Hız) olarak Hız artışı oluyor mu yoksa yine mi 3 mbit kalıyor Hız ?

Kesin bir cevabınız var mı bu konu hakkında ?

Hocam bizzat denedinizmi, arada 10 TL fark var, sadece upload için çok deil mi. Okuyunca su anlaşılıyor: Uyku yok da mevcut olan hız kotadan etkilenmez diyor, mevcut hız kota bitmiş ve 3 ise yükselmez 25'e sanki, plus da ise sahip olunan hız ibaresi var, yanı hızın ne ise onu kullanirsin gibi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam şu an açık download ve 2.8 mb ile indiriyor. Normalde akk yi aştım ve sabah 9 da 3 mbit e düşüyor yine. Bizzat kullandığım için kesin bir şekilde söylüyorum size evet paket hızınız neyse o hıza Yükseliyor saat tam 00.00 da



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ayhanb53
T
9 yıl
Binbaşı

100 mbit kullanan biri olarak hızım her zaman geceleri kotayı geçsem de düşürülmedi 100 mbite tekrar yükseltildi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.