Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
170
Tıklama
0
Öne Çıkarma
uyku düzenim felaket bozuk.. açıga geçtim geçeli boyle..
G
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Abi zaten açiga geçmeden oncede uyuyamazdik.. Okul servisi kalkiyor saat 6.40da 6.20de kalkiyoruz o zamanlar gece 1-2 de uyurdum üstüne oglen gelince 3den 7 ye kadar uyurdum falan yani rezil.. Büyümeyi etkilermi onu merak ediyorum benden kisa akrabam bu lise1lise2 doneminde bana 5cm fark takmis durumda.. Neyse asil sorun uyku duzeni bozulup duruyor. Bi dönem e2 de sherlock cikardi onu izliyim diye onun şeyine saat7-8de kalkardim ee haliyle aksam erken uykum gelirdi hazir boşum hemen yatardim ama şu siralar sabah kalkmam için bi neden bulamiyorum ve saati kurdugumda kalkip saati kapatiyorum ve off uyku çok tatliymis diyip oglen1-2 e kadar yatiyorum. Neyseki yarin kalkmam için bi sebep cuma namazi var ama cumadan sonrada hemen bozuluyor benim sistem gece uykum gelmiyor gece programlarini seviyorum falan...

Ben nasil duzene sokacam bana akil verin. Her gun 30 dk erken kalk demeyin yapamiyorum ileri ileri gidebilirim ama oda sıkıntı bi gun erken kalkip o sistem devam edemiyorum aklim yine 1-2 lerde uykuya geçiyor..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q
9 yıl
Yarbay

22.00-06.00 ben bu şekilde uyuyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.