Herkese hayirli Ramazanlar yardima ihtiyacim var. İphone 3gs kullaniyorum installous uzerinden indirdigim oyunlar programlar birden kayboldu ama telefonun hafizasinda gozukuyor nasil cozerim bu durumu.Coguda markette ucretli olan uygulamalar,bir iki birsey buldum mesela sbsettings uzerinden respring yapmak gibi ama oda care olmadi.Yardim lutfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İphone 3gs kullaniyorum installous uzerinden indirdigim oyunlar programlar birden kayboldu ama telefonun hafizasinda gozukuyor nasil cozerim bu durumu.Coguda markette ucretli olan uygulamalar,bir iki birsey buldum mesela sbsettings uzerinden respring yapmak gibi ama oda care olmadi.Yardim lutfen.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >