Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uydunet binada kutu olmasına rağmen daireme kablo çekmiyor
R
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar. Ben 3 gün önce Uydunet 29 tl kampanyasına başvurdum, bugün servis geldiğinde benden önceki ev sahibinin bıraktığı kabloyu yanında getirdiği modemle denedi ve kablo kesik dedi. Ev 6. katta olduğu için biz kablo çekemiyoruz, asansör boşluğundan geçtiği için belediye yasakladı dedi. Ama alt katta kullananların var olduğunu söyledim. Onlarda asansör boşluğundan çekmişler. Onların daha önceden çektirdiğini söyledi. Eğer bağlatmak istiyorsam elektrikçi çağırıp kendi cebimden (yaklaşık 70-80 TL) yaptırmam gerektiğini söyledi. Sorumluluk kabul etmediklerini de söyleyip gittiler. Çok saçma değil mi, ücretsiz kurulum diye anlaşmama rağmen böyle bir sorunla karşılaştım. Sizce ne yapmam gerekir?



G
10 yıl
Binbaşı

git merkeze çekmiyorlar bağlatmıyorum de.
şikayet var a yaz hemen ararlar seni en temiz çözüm


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ronin120
R
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: gaybo55

git merkeze çekmiyorlar bağlatmıyorum de.
şikayet var a yaz hemen ararlar seni en temiz çözüm

Hocam teşekkürler, şikayetvar a yazdım şimdi cevap bekliyorum. Umarım bir sonuç çıkar da tekrardan TTnet'in eline düşmeyiz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.