Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
5158
Tıklama
0
Öne Çıkarma
UYDU KABLOSUNA EK YAPMAK
D
18 yıl (709 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR BEN DÜN UYDU TAKTIRDIM, OYURMA ODASINA HAT ÇEKTİM, SALONA DA DUVAR İÇİ TESİSATINI İKİ YERDEN EK YAPARAK GÖRÜNTÜ ULAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ACABA VERİMLİ OLUR MU. OTURMA ODASINDA SİNYAL SEVİYESİ %90, KALİTE 60 LARDA. BU DA NOMAL MİDİR. GERÇİ İLERDEKİ AĞAÇLARIN DUVAR VAZİFESİ GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ MONTAJCI ARKADAŞ. Bİ YARDIM LÜTFEN.



C
18 yıl (60830 mesaj)
Yarbay

f connector ile yapabilirsiniz ama kabloda iç tel ve dy? telin temas etmemesine dikkat edin.
aslynda en sa?lyklysy eksiz tek parça kablo kullanmaktyr, görüntü kalitesini çok etkiler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl (709 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yardımınız için teşekkürler. f konnektör aldım iki tane hiç uydu kablo tecrübem yok umarım bağlantıyı düzgün yaparım, tesisatı daha önce duvar altından yaptırdığım için mecbur kaldım ek yapmaya. aslında çatıya çanak kurulumuna göre yapılmıştı tesisat, çatı katında oturanlar izin vermediler çatıya çıkmaya. mecburen yan tarafa taktık. az kalsın o da olmuyordu bahçe duvarındaki direğe taktık çanağı. bakalım inşallah kapıyı çalmazlar çirkin oldu diye, tekrar teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl (5079 mesaj)
Yarbay

benim uyduda eklenti var kabloda cihazın bulunduğu odaya gelene kadar bir yerden birleşme yapıldı.. ancak hiç bir sorun yaşamadım görüntü kalitesin de veya ses de ..

düzgünce bağlandıktan sonra problem yaratacağını sanmam




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.