Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
61
Cevap
72769
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: UTET LOTUS ELEKTRİKLİ KOMBİ KULLANANLAR (2. sayfa)
İ
7 yıl
Er

Merhabalar. Çanakkale, Eceabat'taki evimizde 15 Ekim 2016'dan beri UTET E300 kombi ve greenfinitic radyatör kullanıyoruz. Tartışmaları okudum. Peşin peşin, Utet veya çalışanlarıyla en ufak bir bağım olmadığını belirteyim. Evimizi 150 metrekare dubleks. Villa tarzı, yani her tarafı açık. Ancak mantolama yapıldı. Çatı izolasyonu oldukça eski ve evimizin yerleşiminde kat planları ve kat yükseklikleri farklı. Yani salon olarak kullanılan kısmı tek kat ama tavan yüksekliği 3.5 m yüksekliğinde. Üst kattaki büyük odanın altı (evin girişi kısmı) boş... Bunları özellikle anlatıyorum. Kutu gibi, düzenli bir kat yerleşimi ve tavan yüksekliği evin ısıtılmasında çok önemli. Özellikle tesisat anlamında. Konunun uzmanı değilim ancak tesisatı döşeyen ustadan öğrendiklerim bunlar. Kombi 20.000 Kcal. 9 adet, 100x60 greenfinitic radyatör ve 1 adet havlu pan mevcut. Peki ısınıyor muyuz: Ocak 2017 gibi bir kış görmedik burada onu söyleyim. -15 derecelerde elbette battaniyeyle oturduk. Ancak, ekim-kasım-aralık aylarında ve mart-nisan aylarında 0 derece üstünde ısındık. Kombi, ocak sonu gibi arıza yaptı ve verimi düştü. Yenisi takıldı ve çok çok iyi ısındık diyebilirim. Peki elektrik faturası ne geldi: ilk ay sarfiyatımız 20 gün için (günde 4.5 saat) fatura KDV dahil 116.60 TL. Sonraki ay elektrikli termosifonumuzu kulanacağımız zaman açarak tasarruf ettik. Fatura 24 günlük,
fatura KDV dahil 75,30 TL. Sonraki fatura 217 TL, Sonraki 316 TL Ki, son faturadaki rakam kombinin arızalı olduğu, düşük verimle çalıştığı (Ve üreticinin trifaze ile çalıştırırsanız, daha verimli olur çabuk ısıtma yapar diye bizi yönlendirdi ve trifazede saatin kafası döndü yemin ederim) dönem gelen rakamdır.
11.0 2017-13.04.2017 tarihleri arasında gece gündüz (belki 10 saat) çalıştırdığımız halde gelen fatura 98.75 TL'dir.
Benim bu kombiyle yaşadığım budur. klasik radyatörlere sahip evlerde sarfiyat daha fazla oluyormuş. 350 TL ile 650 TL arasında elektrik faturası ödeyen varmış Çanakkale'de. Yalıtım, evin konumu,tüketim alışkanlıkları belirleyici oluyor sanırım.
Firmaya gelince, iki önemli yetkiliyle arıza döneminde saatlerce konuştum. İyi niyetlerinden zerrece kuşkum yok. Ancak amatörler. Bu sistem gayet güzel, ben memnunum. Ama buralarda mahrumiyete alıştık, bazı aksaklıklara büyükşehirde yaşarken gösterdiğimiz tepkiyi göstermiyoruz. daha anlayışlıyız. sizler öyle olmayabilirsiniz. durmuş oturmuş büyük firmaların servis-destek konforunu aramayın. ben bu tarz yeni fikirlerin desteklenmesini savunuyorum.
Bir kez daha şunu belirteyim: Biz bu kombi olayına biraz bodoslama daldık. bir nevi pilot uygulama gibi olduk. en kötü kombiyi geri verir veya paramızı sokağa atarız diye düşündük. cesur davrandık. Size tavsiyem, mutlaka bir proje üzerinden gidin. yani hangi tip size daha iyi gider, ısı ihtiyacınız nedir falan... mesela biz fiyatını da düşünerek bunu aldık ama açıkçası villa tipi E400 alsaymışız daha da rahat edermişiz. Oldukça uzun oldu. Objektif olmaya çalışarak kendi tecrübemi aktardım. Herkese iyi günler dilerim.



İ
7 yıl
Er

şunları da eklemeliyim:
1, Radyatörler çok verimli. Verdikleri bilgi doğru. Çabuk ısınıyor, 2. veya 3. turda az miktarda dolaşan suyun geri dönüşünde ısı kaybı az. Kombinin altındaki sıcak su çıkış borusu ve geri dönüş borusunu tuttuğunuzda hemen hemen aynı sıcaklıkta oluyor. Bunun anlamını teknik kişiler daha iyi bilirler. Sonuçta ben teknik bilgiye sahip değilim. Tecrübemi aktarıyorum. Sanırım sistem az miktardaki sıcak suyu hızla dolaştırıp, soğumadan geri döndürüyor. tekrar ısıtmak için az enerji harcıyor.
2,Tabi tesisatçı da çok önemli. Bizde alt kata kurdu kombiyi. Alttan üste dolaşım verdi. Üstten yapsak, hava yaptığında sizi zorlardı diyerekten..

En son sonuç: bizim için bir deneydi bu. şimdilik başarılı görünüyor. Pek çok değişene-bileşene bağlı olduğundan a hemen alın, durmayın falan diyemem. 3 faktör önemli 1. Yalıtım, 2. Evin Kcal ihtiyacı 3. kesinlikle greenfinitic radyatör



B
7 yıl
Er

Arkadaşlar bu kombiyi araştırıp kullananlardan biri olarak yazıyorum bu foruma. Öncelikle kimse gafil avlanmasın ve hiç kimseye de yalandan yere para kazandırmayın. Ben ismimi ve telefonu mu da vereyim detaylı bilgi almak isteyen beni arasın. Yukarıda bilgi veren Aytac bey Karadeniz bölge bayisi ve kendisinden satın aldım. Kesinlikle anlatılanlar gibi değil ve geri iadesinde bile problem yaşadığınız bir kombiye kesinlikle bulaşmayın. Tabiri caizse uzak durun. İsinma yok sıcak su çocuk cisi gibi tam bir eziyet. Bilgi almak isteyen araya bilir. 05387960520



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Teğmen

minicik tek petekli elektrikli radyator bile elektrik faturasinin canina okuyorken elektrikle ev isitmak hayaldir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Er

adam 350 tl cıkarmıs 3 kw yazmıs sitesinde 6 kw yazıyor birde 700 lirayı geçiyor elektirik fiyatı minimum günlük 10 saat yanar hesapla
6 kw*10 saat=60kw*30 gün=1800kw eder oda 1800kw*0,40kr=720 tl yapar



İ
7 yıl
Er

2 yıldır kullanıyorum 2016 yılında toplamlam 1550tl fatura ödedim.2017 yılında 2000tlfatura ödedim.formda hepiniz asıp kesmişsiniz.Ben çanakkale ayvacık küçükkuyuda oturuyorum.evim dubleks 3+1 110m2 mantoloma var.6,20m radyötör var 200 lük utet kombi var.elektirik arızasından başka arızası olmadı .su eksikliginden dolayı fazla ampercekti sigortam yandı.2 yılda bu arıza.oda termostadı sürekli 18 derecede sabit kalıyor.ben cok memnunum.2017 faturalar şöyle 920-600-420 burda üç ay kalörüfer yanıyor,is yok toz yok kül yok bu konfora deger. ben İBRAHİM YILDIZ.TLF 0535 726 95 39 kullanıcı olarak sorulacak sorulara cevap olarak yetersanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbo_58 -- 25 Ekim 2017; 18:35:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ulaş2014
E
7 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: İbo_58

2 yıldır kullanıyorum 2016 yılında toplamlam 1150tl fatura ödedim.2017 yılında 2000tlfatura ödedim.formda hepiniz asıp kesmişsiniz.Ben çanakkale ayvacık küçükkuyuda oturuyorum.evim dubleks 3+1 110m2 mantoloma var.6,20m radyötör var 200 lük utet kombi var.elektirik arızasından başka arızası olmadı .su eksikliginden dolayı fazla ampercekti sigortam yandı.2 yılda bu arıza.oda termostadı sürekli 18 derecede sabit kalıyor.ben cok memnunum.2017 faturalar şöyle 920-600-420 burda üç ay kalörüfer yanıyor,is yok toz yok kül yok bu konfora deger. ben İBRAHİM YILDIZ.TLF 0535 726 95 39 kullanıcı olarak sorulacak sorulara cevap olarak yetersanırım.

Allahtan kork sana çok yakınım bildiğim tüm kullanıcılar cihazı söktürdü aylık 1300-1500 lira fatura gelıyor bu işi yapan kişilerin çoğu kaçtı gitti haber yok taktıranların birkaçı parasını aldı çoğu alamadı.yazıktır günahtır vebale giriyorsunuz.Bu işi önerenlerin çoğu bu işin ticaretini yapan kişilerdir millet ısı pompasına 15 bın lırayı boşuna vermiyor.Girin facebook sayfalarına mağduriyetleri bir okuyun.Para kolay kazanılmıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Er

bana çok yakınsan elektirik faturamı kontrol istersen limak enerji 00000105000 nolu faturalara bak sora sen ALLAH tan kork. toplum karşısımnda insanları yalancılık la hitap etme.ben adımı soyadımı yazdım.korkudan seningibi ğizlemedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ericdean
L
7 yıl
Er

Merhabalar ben Lotus Kombi çanakkale -ayvacık-küçükkuyu bayisiyim yukarıdaki yorumları okudum kendilerince cıhazı kullanmadan yorum yapanlar var birde 2-3 kullanıpta memnuniyetini yazan müşterilerimiz var özellikle altınolukta dublex villada cıhazımızı kullanan ibrahim bey kış boyunca gelen faturalarını söylemiş biride altına seni tanıyorum allahtan kork senin faturan bu demiş yaa soruyorum kardeşim ibrahim beyin bizim malımızı övmesinin ona faydası ne sen cıhazı kullanan bile değilsin çamur atmaktan öteye iş yapmıyorsun ya sen ısı pompası işi yapıyorsun yada farklı bir cıhaz satıyorsun çekememe derdin bu bak ben küçükkuyuda geçen aralık ayından bu yana 52 adet cıhaz taktım bunu kullanan ve ibrahim bey gibi iskender bey gibi bir çok memnun müşterimiz var cıhazla ilgili bir derdin varsa altınoluktaki bayi kapanmış olabilir 9 km ötendeyim gel ben her konuda yardımcı olayım sana şimdi cıhaz hakkında biraz bilgilendirme yapmak istiyorum 2 adet daire tipi cıhazımız var bunlar E-200----100M2 veya 6,5 metre/tül petek besleyen bu cıhaz 3 kw lıktır fakat kazan çalışma değerleri 90C-80C dır kazan sıcaklığı 80C nin altına düştüğünde kazana takviye tek kontaktör devreye girer sıcaklığa destek amaçlı kazan sıcaklığı 70C altına düştüğünde ikinci kontaktör devreye girdiğinden 6 kw olarak çalışır evin ısınıp cıhazın otomasyon yapmaya başlamasıyla cıhaz sarfiyatı genel anlamda 3 kw olarak devam eder E-300---- 150M2 veya 9 metre/tül petek besler bu cıhazda 90C-80C kazan çalışma sıcaklığında sıcaklık 80C derece altına düştüğünde çift kontaktör devreye girerek 6 kw olarak çalışır burda doğru söylemek gerekirse daha önceden bu işi yapmak üzere açılmış olan bayilerimizinde çok büyük hataları olmuştur 1-mantolaması olmayan 2-çatısı olmayan ve üstü teras olan evler 3-doğru yere doğru cıhazın monte edilmesi gibi müsterinin fiyat aralığı daire tipi cıhaza yetiyor fakat evi villa müşteri kaçmasın diye uygun olmayan cıhazların takılması bayi hatasıdır sayın fikret ÖZÇELİK bey bunların önüne geçme adına bazı bayilerle sözleşmesini fesetmiştir ve malının arkasında duran her zaman her konuda 7/24 yardım eden birisidir açıkça ben geçmişteki bayi hatalarını kendime ders mahiyetinde görerek cıhaz montajı yapıyorum doğal gazın olmadığı yerlerde ısınmak için çok ideal bir cıhaz olduğunu düşünüyorum örneğin yukarıda olumsuz yorum yapan arkadaşlarıma inceleme yapmaları için bir adres yazıyorum utet.KZ bu adres kazakkistan utet lotus bayi adamlar kazakistan gibi bir yerde -45 görür bir yıl önceden bizden 2 adet v-400/v500 villa tipi cıhaz aldı ordaki evler geneli villa olduğundan bir yılın sonunda raporlarla gelip bayilik aldılar kazakistan doğalgaz devi bir ülke sayfasına girin orada lotus kombiyi motorin yakan cıhazla kıyaslamada %78 katı yakıtta %35-30 doğal gazda %22-18 daha avantajlı olduğunu tespitini yaparak bayi olmuşlardır denemeden yorum yapmak bekarın karı boşamasına benziyor saygılarımla AYGÜN ISI YALITIM


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Lacivert17

Merhabalar ben Lotus Kombi çanakkale -ayvacık-küçükkuyu bayisiyim yukarıdaki yorumları okudum kendilerince cıhazı kullanmadan yorum yapanlar var birde 2-3 kullanıpta memnuniyetini yazan müşterilerimiz var özellikle altınolukta dublex villada cıhazımızı kullanan ibrahim bey kış boyunca gelen faturalarını söylemiş biride altına seni tanıyorum allahtan kork senin faturan bu demiş yaa soruyorum kardeşim ibrahim beyin bizim malımızı övmesinin ona faydası ne sen cıhazı kullanan bile değilsin çamur atmaktan öteye iş yapmıyorsun ya sen ısı pompası işi yapıyorsun yada farklı bir cıhaz satıyorsun çekememe derdin bu bak ben küçükkuyuda geçen aralık ayından bu yana 52 adet cıhaz taktım bunu kullanan ve ibrahim bey gibi iskender bey gibi bir çok memnun müşterimiz var cıhazla ilgili bir derdin varsa altınoluktaki bayi kapanmış olabilir 9 km ötendeyim gel ben her konuda yardımcı olayım sana şimdi cıhaz hakkında biraz bilgilendirme yapmak istiyorum 2 adet daire tipi cıhazımız var bunlar E-200----100M2 veya 6,5 metre/tül petek besleyen bu cıhaz 3 kw lıktır fakat kazan çalışma değerleri 90C-80C dır kazan sıcaklığı 80C nin altına düştüğünde kazana takviye tek kontaktör devreye girer sıcaklığa destek amaçlı kazan sıcaklığı 70C altına düştüğünde ikinci kontaktör devreye girdiğinden 6 kw olarak çalışır evin ısınıp cıhazın otomasyon yapmaya başlamasıyla cıhaz sarfiyatı genel anlamda 3 kw olarak devam eder E-300---- 150M2 veya 9 metre/tül petek besler bu cıhazda 90C-80C kazan çalışma sıcaklığında sıcaklık 80C derece altına düştüğünde çift kontaktör devreye girerek 6 kw olarak çalışır burda doğru söylemek gerekirse daha önceden bu işi yapmak üzere açılmış olan bayilerimizinde çok büyük hataları olmuştur 1-mantolaması olmayan 2-çatısı olmayan ve üstü teras olan evler 3-doğru yere doğru cıhazın monte edilmesi gibi müsterinin fiyat aralığı daire tipi cıhaza yetiyor fakat evi villa müşteri kaçmasın diye uygun olmayan cıhazların takılması bayi hatasıdır sayın fikret ÖZÇELİK bey bunların önüne geçme adına bazı bayilerle sözleşmesini fesetmiştir ve malının arkasında duran her zaman her konuda 7/24 yardım eden birisidir açıkça ben geçmişteki bayi hatalarını kendime ders mahiyetinde görerek cıhaz montajı yapıyorum doğal gazın olmadığı yerlerde ısınmak için çok ideal bir cıhaz olduğunu düşünüyorum örneğin yukarıda olumsuz yorum yapan arkadaşlarıma inceleme yapmaları için bir adres yazıyorum utet.KZ bu adres kazakkistan utet lotus bayi adamlar kazakistan gibi bir yerde -45 görür bir yıl önceden bizden 2 adet v-400/v500 villa tipi cıhaz aldı ordaki evler geneli villa olduğundan bir yılın sonunda raporlarla gelip bayilik aldılar kazakistan doğalgaz devi bir ülke sayfasına girin orada lotus kombiyi motorin yakan cıhazla kıyaslamada %78 katı yakıtta %35-30 doğal gazda %22-18 daha avantajlı olduğunu tespitini yaparak bayi olmuşlardır denemeden yorum yapmak bekarın karı boşamasına benziyor saygılarımla AYGÜN ISI YALITIM


Yazdıklarınızın bilimsel dili yok bu konuyu yöneticilerin kilitlemesi gerekmektedir.



Z
6 yıl
Er

Merhaba, İzmir Aliağa Yenişakran'dan yazıyorum. Lotus kombiyi 1 yıldır kullanıyoruz. Bu sene cihazda sıkıntı çıktığı için performansı düştü fakat Çanakkale Ayvacık Küçükkuyu Aygün Kara sayesinde bu sorundan kurtulduk.Ta Çanakkale'den kalkıp sorunumuz için 2 gününü bize ayırdı ve memnun olduğumuz kombimizi tekrar kullanmaya devam ediyoruz. En ufak sıkıntıda bile firma her zaman ürününün arkasında ve gayet güzel ilgileniyorlar. Lotus kombinin en büyük rahatlığı is pas köpür kir gibi şeylerle uğraşmamak. Genel bakımları yapıldığı için ısıtması 2 katına çıktı Aygün beye çok teşekkürler keşke her servis bu kadar güleryüzlü ve işini titizlikle yerine getirse. İyi çalışmalar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 yıl
Yarbay

Şöyle yazayım bana bakalım kim cevap verecek evde 3 eşanjörlü hermetik kombim var ve trakyadayım ev 240metrekare, 2 banyo var aynı anda kombi 2 banyo ve mutfağa sıcak su verebiliyor, oda termostatı 23 derecede, yaz-kış kombi sürekli açık eylük-ekim-kasım dönemi çok az eksi dereceyi gördü burda havalar en yüksek fatura 500TL. kombi %110 verimle çalışıyor. Kombinin piyasa fiyatıda 2.300TL antlaşmaya göre +4 yıl garantilide alabiliyorsun kısaca 3 veya 7 yıl garantisi var.Binada izolasyon veya harici mantodur vs dir yok. Ara kat fakat alt katlarda sadece kalınacak odalar ısıtılıyor bina 3 tarafı açık. Gelsinler kombimin yerine kendi kombilerini taksınlar 2 ay sonra görelim hangisi hesaplı. İzmirmiş -çanakkaleymiş vs miş -kazakistandan bahsetmiş birde türkmenistanıda ekleseydi o ülkede yerli halka benzindir elektriktir bilmem kaç kw ye kadar bedava diye biliyorum en azından şirketi olan tanıdıklarımın beyanı öyle-kwı 3sentten elektrik alan ülke örnekmi olur bize. Burda iş karalamak değil ama izmir gibi bir yerde bir iklimde doğalgaz kombisinde bir arza yoksa yüksek verimli bir kombi eivn metrekarasi 100-150m olanlarda 100-300TL yi geçeceğini sanmam.

Buraya koyacaksın videoları gerçek verileri, Türkiye de en çok satılan kombi ile kıyaslıyacaksın karşılaştırmalı yasal sonuçları yayınlyıacaksın ki insanlar güvensin.....



U
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: zehratezcan

Merhaba, İzmir Aliağa Yenişakran'dan yazıyorum. Lotus kombiyi 1 yıldır kullanıyoruz. Bu sene cihazda sıkıntı çıktığı için performansı düştü fakat Çanakkale Ayvacık Küçükkuyu Aygün Kara sayesinde bu sorundan kurtulduk.Ta Çanakkale'den kalkıp sorunumuz için 2 gününü bize ayırdı ve memnun olduğumuz kombimizi tekrar kullanmaya devam ediyoruz. En ufak sıkıntıda bile firma her zaman ürününün arkasında ve gayet güzel ilgileniyorlar. Lotus kombinin en büyük rahatlığı is pas köpür kir gibi şeylerle uğraşmamak. Genel bakımları yapıldığı için ısıtması 2 katına çıktı Aygün beye çok teşekkürler keşke her servis bu kadar güleryüzlü ve işini titizlikle yerine getirse. İyi çalışmalar.

Merhaba. Bende Yenişakran'da pellet ile ısınıyorum. Elektrikli kombiden bu kadar memnun olan ilk sizi görüyorum. Sistemi görmek isterim. İyi günler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Er

Sakın ha size söylenenlere aldanmayın. Sürekli yalan konuşuyorlar. Ben bir yıl önce aldım çalıştıramadılar. Çok aşırı yakıyor. Geri iade ettim. 11ay oldu hala paramı alamadım. Genel müdürlükteki insanlarda sözlerinde durmuyor. Artık şirketteki insanlarında sahtekar olduklarını düşünüyorum. Çünkü bir şirket , bayisi olan kişiye söz geçiremiyorsa buna daha ne denir. Defalarca konuştum hep söz verdiler fakat hiçbir sözünü tutmadılar. Biz herkesi kendimiz gibi düşünüyoruz fakat kalplernde allah korkusu olmayanlar sizin bu halinizden istifade ediyorlar. Münafıklığın alameti üçtür. Konuştuğunda yalan söyler, söz verdiğinde sözünde durmaz, kendisine emanet bırakıldığında ihanetlik eder. Sayın bülent ve fikret beyler sizde bunların hangileri var. Siz söyleyin. Ordu bayisi aytaç bey için hiçbirşey demiyorum ne olduğu belli. Size inandım bunun karşılığı bu muydu. Hepinizle mahkemede görüşeceğiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Er

Değerli site okuyucuları buradan sadece yaşadıklarımı yazıyorum. Daha önce yine buradan birşeyler yazmıştım. Bana o yazıyı kaldır bir hafta içerisinde paranızı ödeyeceğiz dediler şirket yetkilileri iki ay geçmesine rağmen hala yatırmadılar. Ben de yukarıdaki yazıyı yazdım ve beni mahkemeyle tehdit ediyorlar. Siz bunların kuru sözlerine inanmayın işinizi garantiye alın. Ben inandım mağdur oldum siz mağdur olmayın. Ben bu dünyada hakkımı alacağım çünkü haklıyım. Birde ahireteki hakkım var tabii inananlara



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
6 yıl
Er

Bana malı kötülediğimi söylüyorlar o kadar güveniyorsanız malınıza sahip çıkardınız ve iade üçretini öderdiniz sayın yetkililer. Ben sadece yaşadıklarımı yazıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Er

Merhaba ben bu kombinin yozgat bayisiyim.ismim gökhan utet lotus kombiyi objektif birşekilde anlatmak isterim.
Kombideki sikayetlerin bir cogu gerek bayi hatasi gerekse uretici hatasindan kaynaklandigini belirtmek isterim.("uretici kombinin kapasitesini saglikli anlatamadi cihazin kapasitesini sahada uygulamalarda gorebildik) Yani cihazin kapasitesinin kaldirmayacagi yere uygulama yapildi bu hatayi turkiyedeki butun bayiler bende dahil yaptik gelelim cihazin kapasitesine yozgat sartlarinda bizim tespitimiz malesef E300 Kombi yalitimsiz 120 m2 alani isitimaz. 6 metretul petekden fazla petekde baglanamaz.(yozgat sartlarinda tabi)
100 m2 yalitimli alan ve 6 metretul petek olan bir binada komure verdiginiz paranin biraz daha fazlasini vererek dogalgaz konforunda isinabilirsiniz(son dolar kurundan kaynaklanan komur zammi haric) bana 120 m2 yalitimsiz binam var dediklerinde ben takmiyorum V400 modeli oneriyorum .kapasitesi bu simdi bayilerin hemen hemen hepsi bende dahil olmak uzre bu teknik verilerin disina ciktigimizdan bu sikayetler oldu. simdi soruyorum normal 1 daireyi calistirabilecek dogalgaz kombisine (viesman buderus vs) 2 daireyi bagladigin zaman dunyanin en markali kombiside olsa musteri memnun olurmu ... Olmaz
Burdan bayilerede yaziyorum
E300 6 metre kare petekden fazla baglamayin yalitimsiz evlere E serilerini onermeyin V400 V500 serilerini tavsiye edin konuyla ilgili soru sormak isteyen olursa iletisim 0539 492 5580

Not . voltaj dusuklugu nedeniylede sorunla karsilasildi 220 v yerine 170 v gelen evler var bunun icin regilator onerıyoruz bız



-
6 yıl
Binbaşı

Firma yetkilileri biraz paraya kıyıp mesaj sayısı fazla olan kullanıcılara yorum yaptırın.



Z
6 yıl
Onbaşı

Tüm yazılanları dikkatlice okudum.

Utes kombilerde bayii tavsiyesinin V400, V500 olduğunu gördüm.

Sonra sitelerinden V400'ün 13.600TL,

V500'ün14.600TL olduğunu gördüm.



Doğalgaz tabanlı kombi model ve gider hesaplamalariyla karşılaştırdığımda fiyatlar karşısında oldukça şaşırıp kaldım.



Bu nedir ya.

Yerli ürünsün anladık. Fakat bu millet borç harç bu fiyatla sattığın aldığı V400'ü ne sürede geri kazanacak. Ne tasarruf edecek.



Milli üretim diyorsunuz, bu fiyatlar nedir allah aşkına?

Milletin gelir seviyesinden, yaşam standartlarından bi haber misiniz yoksa umrunuzda mı değil.



Bence milli adı altında pazarlama taktiği fiyatlandırmaya gelince emperyalizme kök söktürüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4
6 yıl
Yüzbaşı

doğru saydıysam 39 mesajın 10 tanesi hariç diğer kullanıcılar 1,2, bilemedin 7-8 mesajları var forumda. bir türlü gerçek yorum hangisinin olduğu güvenemiyor insan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.