Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ustalar bi el atıverin ağ konusu !!!
H
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benim bilgisayarımda 2 adet ethernet kartı var ve ben bunlardan birine adsl modemimi bağladım ve diğerinden çıkıp bir switch vasıtasıyla başka bilgisayarlara dağıttım.Bu sayede bilgisayarımın üzerinden herkes internete çıkabiliyor fakat ben bunu kontrollü olarak yapmak istiyorum. Yani istediğim sitelere girişi engellemek ve istediğimin internetini kesmek istiyorum.İşletim sistemim windows xp professional. Bunu nasıl yapabilirim bunun bir programı felen var mı? Lütfen yardımcı olun.



1
18 yıl
Yüzbaşı

Bunun için farklı programlar var tabiki.Cafe prgramları mesela easycafe,akınsoft gibi programlar nette arat sana yardımcı olacaktır.Yanlız bu programların diğer pc lerde de kurulu olması gerekir.Bunu dışında sadece bende kontrol edim diyosan server 2003 yüklemen gerekir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1sTLee -- 12 Şubat 2006 18:19:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

microsoft isa server diye bir program duydum o da win2003 de çalışıyor.Acaba o işimi görürmü? Bu programı bilen kullanan var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
18 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

saol kardeş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.