Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
906
Tıklama
0
Öne Çıkarma
usb hdd kutusu
F
21 yıl (1518 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

usb hdd kutularını kullanıyorum çok iş görüyor.3,5" liklerde sorun yok.ama 2,5" olanlar 20 ve 6,4 gb ibm diskleri tanımıyor.3 gb diskle çalışıyor.elimde bir everest bir de flex marka var ikisi de aynı sorunu yapıyor.bunun bir çözümü var mı?



X
21 yıl (9095 mesaj)
Yarbay

Gerçi burası yeri değil ama 3.5 luk sadece usb den elektrik alan ve 40gb hdd çalıştıran bir case nereden bulabilirm ???

Sorun için dosya sistemleri ve taktığın pc lerdeki işletim sistemleri bunları görmeye uygun mu ???
Bir araştır istersen ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
21 yıl (1518 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

bu dediğin teknik olarak imkansız.çünkü 3,5" diskler hem 12 ve hem de 5 v ister.usb de sadece 5 volt var.diyelimki bunu 12 volta da bir şekilde çıkardınız bu şekilde usb den aşağı yukarı 2 amper çekmeniz demek ki ne usb kablosu ne de anakart buna dayanamaz.



cevabın için:dosya sisteminde problem yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 16 Ocak 2005, 14:15:14 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.