Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2111
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB/Ethernet harddisk destekleyen receiver
T
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar usb hdd destekleyen, hdd deki divx filmlerimi izleyebileceğim receiver modelleri tavsiye edebilirmisiniz? Bu arada external hdd olarak ethernetli bir disk alsam filmleri ethernet üzerinden paylaşabileceğim bir receiverda olur hani

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 26 Aralık 2007; 16:49:12 >

A
16 yıl
Yüzbaşı

boyle bir cihaz pahali abi marka olmayan hdd destekli cihazlar paylasımda yapiyorlar onlar hakkinda pek olumsuz yorumlara denk gelmedim.diger marka olanlar uçuk fiyatlı.bu arada ethernetli disk nasıl oluyor?.lan üzerinden bütün ethernet portlu cihazlar video oynatır.hdd li dreambox diyecegim ben istanbulda isen cok ucuza bulursun kopyalarını


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ethernetli disk, external disklerin direk ethernet portundan rutera bağlanması olayı, routerdan ethernet desteği olan ext. hdd e ip atıyorsun bir nevi hdd server görevi görüyor. Ben evdeki wiriless adls modemime böyle bir disk bağlayıp wireless server olarak kullanmak istiyorum aslında, bu arada ethernet destekli bir receiverıda ağa bağladığımda direk hdd deki dosyalara ulaşabilirmiyim bunu merak ediyorum. sanırım dreambox ve muadilllerinde bu mümkün ama pratikde denemediğim bir şey olduğu için arkadaşların tecrübelerine danıştım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

next 2000 süper plus serisi cihazlarda usb girişi bulunmaktadır,bu girişten flaşh bellek takılarak içindeki dosyalara mp-3 lere ve ts formatına çevrilmiş görüntülere bakabilirsiniz ve aynı yerden flaşh belleğe yada harici hdd ye kayıt yapabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.