Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2959
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB 3.1 TO HDMI Sorunu
V
8 yıl (2444 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar laptop Asus N580VD ve usb 3.1 girişi mevcut. 2. büyük monitör kullanmak için usb 3.1 to hdmi çeviri satın aldım ama hdmi çıkışından görüntü alamadım. Çeviricinin usb çıkışında sorun yok çalışıyor. Sizce görüntü almak için ne yapabilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
8 yıl (3 mesaj)
Er

bu cihaz sürücüler gerektirebilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
8 yıl (2444 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu tip cihazların tak kullan olduğunu biliyorum. Zaten internette de bunun için driver yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @Eianz
Z
8 yıl (9514 mesaj)
Yarbay

Laptobunuzun usb sürücülerini ve chipset, yonga kümesi driverlerini yükleyin. Yüklüyse güncelleyin. Ayrıca cihazınızın buna destek verdiğine emin olun her usb 3.1 cihazın bu tür kabiliyetleri olmayabiliyor.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
8 yıl (9146 mesaj)
Yüzbaşı

Çeviriciyi değiştirmen gerekebilir.

Farklı girişleri birbirine çevirirken (özellikle görüntü aktarımında) çevirici kullanmak yerine her iki ucu farklı bağlantılar destekleyen kablo kullanmak daha sağlıklı olur. Hele böyle bir ucu tek diğer ucu çoklu çıkış olan aygıtların sorun çıkarma olasılığı daha yüksek. Bir de görüntü aktarımı işin içine girince istediğin fps, Hz ve çözünürlük değerlerini alman zorlaşıyor.

Sana bir ucu USB Type-C, diğer ucu HDMI olan, markalı ve kaliteli bir kablo gerekli.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.