İyi akşamlar arkadaşlar.Ben 17 yaşıdayım 12. sınıfa gidiyorum.İstanbulda yaşıyorum.Bu hayattan bıktım.Şu an en çok para-şan şöhret futbolcular ve müzik işinde.Ben kiloluyum ama kaleciliğim 10 üzerinden 7 dir. Müzik konusunda ise ses yok ama bas gitar çalmayı öğreniyorum ve klasik gitar çalabiliyorum.Kendi grubumu kurup iyi bir yere gelme şansımız nedir.Vokalimizin sesi gayet iyi ve gitaristimiz çok iyi solo atıyor.Veya bir altyapıdan kaleciliğe başlasam yaşım geçti mi ? Bunların biri olmazsa afedersiniz köpek gibi çalışıp 2 bin tl parayı zor buluruz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.