Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
254
Tıklama
0
Öne Çıkarma
üniversite ismi bu kadar önemli mi
İ
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bizim alt komşunun akrabası aksaray inşaatta okumuş iş bulamadım diyor ama ege/itü/ytü inşaattan birisini sorduğum da bizi arıyorlar zaten diyor. Üniversite ismi bu kadar önemlimi yani?



R
10 yıl
Binbaşı

Öncelikli tercih sebebi olarak görülür ama her şey mülakat ile belirlenir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 yıl
Çavuş

Bizim bi hocamız vardı bize aslında üniversite ismi hiçde önemli değil anadoluda marmaradaki itüdeki boğaziçi deki hocaların kat kat daha iyi hocalar var öğretim görevlileri var oraya giden kişiler herkes gidiyor istiyor bide ben bakıyım benimde burda okumam gerek psikolojisiyle gidiyor yani oralara olan yoğun öğrenci talebi okulun popülaritesini artırıyor ve doğal olarak maksimum puandaki öğrencileri alıyorlar yani teknik olarak anadoluda kat kat daha iyi eğitim veren üniversiteler varken iş verenlerin bunu anlayıp sindirememesinden dolayı insanlar işşiz kalıyor diyordu ve bence doğruda diyordu...



N
10 yıl
Yüzbaşı

Kız ile tanışırken tip ne kadar önemli ise iş bakarken etiket o kadar önemlidir. Şirket seni arka plana atar kötü üniversite ise, son tercih olursun belki daha iyisindir ama bilemezler. Kız da seni tipsizsin diye arka plana atar, belki daha karakterlisin ama bilemez. İlk sınavı kaybetmiş olursun çünkü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 3 Temmuz 2014; 15:42:46 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.