DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
unity e tuşuna basılı tutunca kodları çalıştırma işlemi
R
5 yıl (1213 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

e tuşuna basılı tutuğum sürece bandajın sarılmasını ıstıyorum if(input.getbutton("e ")) ile yapınca basıp çekincede devam ediyor fakat ben basılı tuttuğumu algılamasını isitorum çekince işlemini durmasını istiyorum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
5 yıl (4350 mesaj)
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.