Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
11
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uncharted: Legacy of Thieves Collection 19 Ekim'de PC'ye Geliyor
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Naughty Dog ve Iron Galaxy, Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PC sürümünün 19 Ekim'de Steam ve Epic Games Store üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Uncharted 4: A Thief's End ve Uncharted: The Lost Legacy'yi içeren koleksiyon sürümü ilk olarak 28 Ocak'ta PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.
 
PC sürümü, yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzünü, iyileştirilmiş ölçeklendirmeyi, GPU ve VRAM algılamayı, ultra geniş monitör desteğini, çeşitli grafik ayarlarını (ayarlanabilir doku ve model kalitesi, anizotropik filtreleme, gölgeler, yansımalar, ortam vb.) ve daha fazlasını içerecek.
 
Bu oyunda geçmişleriyle yüzleşip kendi miraslarını inşa eden Nathan Drake ve Chloe Frazer'la kendi ayrı maceralarında oynayacaksınız. Bu oyun UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras'ı içeriyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.