Playstation Vita'nın belki de en çok beklenen oyunu olan Uncharted: Golden Abyss'in Batı sürümlerinde bazı değişiklikler bekleniyordu. Bu değişiklikler arasında oyunun multiplayer modlara sahip olması da vardı, ama bu hayalimiz suya düştü gibi görünüyor.
Sony Bend'ten yapılan açıklamada Uncharted: Golden Abyss'in Batı sürümünde bazı hataların düzeltilmesinin yanı sıra oyunun Normal ve Hard zorluk derecelerinin Japonya sürümüne göre daha zorlayıcı olduğu belirtildi.
Multiplayer özelliği bulunmayan oyunda en azından oyun süresinin daha uzun olması için zorluk derecesinin arttırılması gerçekten daha iyi olabilir. 22 Şubat'ta oyunu deneme şansı yakalayacağız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
oyunların kolaylaştığı fikrine katılmıyorum. eskiden save etmek öyle kolay değildi. psx e kart filan almak gerekiyordu vs . şimdi öyle değil istediğin yerde kaydediyorsun
ben uncharted 3 ü zor da oynadım en zor un bi altı ezici zorluk diye geçiyor du galiba.Ona rağmen bazı yerlerde medium a almak zorunda kaldım imkanı yok geçilmiyo :D
@import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.