Merhabalar yapmış olduğum devre çalışmıyor izlediğim videoda çok güzel bir sis çıkarırken benim yaptığımda sis çıkmıyor sadece cok az miktarda su koyduğumda suyun çok az titrediğini görüyorum ama buhar çıkmıyor.12 volt 4 amper ve 18 volt 1 amper olan farklı güç kaynaklarıyla denedim ama çalıştıramadım.En altaki benim kurduğum devre diğer ikisi örnek aldığım devre < Resime gitmek için tıklayın >
Şaşırmadım , yine zafer yıldız ve kör eden bir devre şeması. Şemayla devrenin alakası yok. Kendince bişeyler yapmış ama çözemedim. Devreyi çözmeye çalışıyorum.
Beslemeyi nasıl yaptınız hangi ayaklardan ? Görebilme şansımız var mı ... O da doğru ise tek sıkıntı bobin olabilir. Kalın ve az turlu bobin lazım çünkü.
Transistörün orta bacağından artıyı,bobinden de eksi olmak şekilde beslemeyi yaptım.Sanırım haklısınız sorun bobinden çünkü çok az da olsa suyun titrediğini görebiliyorum.Birşey yetersiz kalıyor ya bobin yada akım veya volt. Farklı bir bobin bulup bide öyle deneyim ozaman.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir537 -- 16 Aralık 2020; 17:33:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >