Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1642
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Ultimate Ears Super.FI 5 PRO mu? Yoksa ???? (2. sayfa)
F
18 yıl
Yarbay

Denon c700 tek driverlı ve kanal tipi bir kulaklıktır, izolasyon olarak büyük beklenti içindeyseniz hayal kırıklığına uğratabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
18 yıl
Onbaşı

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfys235711 -- 31 Ocak 2011; 16:16:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İzolasyon beklentim çok . Açıkcası dışardan hiç bir ses duymamak isteerim. eğer Denon bu konuda yetersizse hiç düşünmemeliyim.

Denon'u Etymotic'le karşılaştırabilir miyiz? Yoksa ikiside birbirinden çok mu farklıdır?

onurcsn şimdi olsaydı Denon'umu tecih ederdiniz, yoksa yine süper fi 5 pro yumu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
18 yıl
Onbaşı

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfys235711 -- 31 Ocak 2011; 16:17:16 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: onurcsn

Tercih kısmında sizi etkilemek istemem.Fakat ben kulaklarım küçük olduğundan dolayı Super.fi'de izolasyon sorunu yaşıyorum.Bütçeniz müsaitse livewires custom iemlere de bakabilirsiniz.Konfor ve izolasyon bakımından sizi çok mutlu eder.


Livewires kulaklıkları bu aralar birkaç kişi önerdi. Biraz inceledim ama bilemiyorum. Yaptırıp kullanan var mı acaba? Nasıldır acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.