Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2850
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ucuz yollu optik girişli ses sistemi?
O
14 yıl (9454 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar televizyona bağlamak için ucuz yollu bir ses sistemi arıyorum. Araştırdım falan 2+1 ses sistemi yeterli olur diye düşünüyorum zaten ucuz yollu aradığım için. Edifier S330D'ye falan denk geldim, bu tarz olabilir yada F/P bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
14 yıl (8593 mesaj)
Yarbay

Ucuz yollu, optik girişli?
Birtane ucuzundan 5+1 sessistemi.
Birtanede audıovision 5.1 sesçözücü alırsanız daha pratik olur. 2 adet dijital giriş, 1 adet stereo girişiniz olmuş olur.
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/optik-ses-donusturucu-ps3-5-1-sistem-uyumlu-48516463
http://www.ereyon.com.tr/urun/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder.aspx



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.