Şimdi kalite açısından hangisi daha iyi bilmiyorum, ama diyebilirim ki ikiside kaliteli ve ikisi arasında kalite farkı olarak çok fark yoktur, o da varsa. Taito ve QcK kendilerini kanıtlamış ve memnum etmiştir.
Ben kendim Roccat Taito 400mm*320mm mousepad'ini kullanıyorum ve her işimi görmüştür. İsterseniz boyutlarda dikkat edin ve hangisi size daha uygun ona bakın. Attığın linklerde QcK'ın boyutları 320mm*270mm ve kalınlığı 2mm. Taito ise 400mm*320mm, kalınlık 3mm. Büyük alabildiğin kadar büyük mouse pad almanı tavsiye ederim. (NOT: Taito ve QcK lerin daha büyük boyutta ve aksine daha küçük boyutta mousepadleri var.)
Kısacası, boyutuna göre uygun mousepad al. Taito ya da QcK alarak hata etmesiniz, ikiside memnun eder.
Şunuda eklemek isterimki, ben Taito'yu QcK'den daha kaliteli diye almadım, ben Roccat Savu mouse'unu kullandığım için mousepadde ve mouseda uyum olsun dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 10 Şubat 2014; 16:50:00 >
http://www.gold.com.tr/akasa-venom-black-352x255mm-high-precision-oyuncu-mousepad_u
Fps oyunlar ve DoTA2 oynuyorum. Açıkcası çok farketmez mouse kaysın biraz büyük olsun yeterli
varsa önerisi olan sevinirim