Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
430
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Ucucu yaglardan parfüm yapmak isteyenler burada toplanalım (2. sayfa)
O
2 hafta
Onbaşı

Ben de bu işe heves edip aktardan bir miktar yağ aldım. Menekşe, yasemin, çam, papatya, kakao, zambak falan filan. Sözde markalı kutulu ama üzerinde yazan firma ve işletme numarası sahte. Ne idüğü belirsiz doldurma yağ olduğu belli. %96 etanol ile karıştırdım, çözünmediler. Yağ dibe çöküyor ya da yüzüyor bilmiyorum. Karıştırırsam alkol bulanık renk alıyor, dinlenince yine yüzüyor ya da dibe çöküyor. Suyla çözmeyi denedim yine olmadı, yağlar üzerinde yüzüyor. Karıştırınca bulanıklaşıyor, dinlendirince yüzüyor. %99.97 izopropil alkol ile çözmeyi denedim yine aynı durum. Hiç bir şeyde çözemedim. Yağlar sadece kendi aralarında karışıp çözünebiliyor. Sanırım bunlar yağ bile değil. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Bisürü de yağ aldım, sanırım masaj yağı olarak değerlendirilecekler. Yağları kurtaracak bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Yoksa hepsini masaj yağı olarak feda edeceğim. Umarım birilerinin cilt kanseri olmasına vesile olmam 😂


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 hafta
Çavuş
Konu Sahibi

Aktardan aldıgınız yaglar buyuk ihtimal tasıyıcı yaglarla(genellikle aycıcek yagı olur)karıstırılmıstır,(Alkolde cozunmeyenlerde o tasıyıcı yaglar zaten)insanların alıp hemen kullanacagı haldedir.Konunun basında birkac marka yazdım onlara bakabilir ya da netten arastırma yapabılırsınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @OzgunUz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.