Yatağımı değiştirdim, o nedenle eski yatağı isteyen ve ihtiyacı olan bir arkadaşa ücretsiz verebilirim. Markası soley, biraz sert bir yatak olduğundan değiştirdik. Boyutları 150 x 200 cm kondisyonu fena değil.
Almak isteyen gelip evimden alabilir. Ama şu an hastanedeyim ve p.tesi gününe kadar Burada yatacağım. Almak isteyen kardeşim p.tesi den sonra gelebilir. Pm yollarsanız adresi veririm.
İyi forumlar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yatağımı değiştirdim, o nedenle eski yatağı isteyen ve ihtiyacı olan bir arkadaşa ücretsiz verebilirim.
Markası soley, biraz sert bir yatak olduğundan değiştirdik. Boyutları 150 x 200 cm kondisyonu fena değil.
Almak isteyen gelip evimden alabilir. Ama şu an hastanedeyim ve p.tesi gününe kadar
Burada yatacağım. Almak isteyen kardeşim p.tesi den sonra gelebilir.
Pm yollarsanız adresi veririm.
İyi forumlar
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >