Elimde 8 GB'lık bir SD kart var bunda Ubuntu yüklü idi. Windowstan yönet kısmından yapabilirim sandım ama yapamadım. Resimde de gözüktüğü yerdeki 74 MB erişebilirken 7,34 GB hiç bir şey yapamıyorum. 8 GB lık hafıza kartının 74 MB'ını kullanmak kötü bir duygu.
Partitation magic indirdim. 74 Mb lık kısmın patitationunu sildim. Anında tek parça oldu. Sonra Windows Yönet kısmından format vede yol atamadan sonra tam kapasite erişim oldu.
Elimde 8 GB'lık bir SD kart var bunda Ubuntu yüklü idi. Windowstan yönet kısmından yapabilirim sandım ama yapamadım. Resimde de gözüktüğü yerdeki 74 MB erişebilirken 7,34 GB hiç bir şey yapamıyorum.
8 GB lık hafıza kartının 74 MB'ını kullanmak kötü bir duygu.
Varmı yardımcı olabilecek babayiğit. :)
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 30 Kasım 2016; 15:46:30 >