Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
978
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ubisoft Trials Serisinin Yapımcısını Satın Aldı
Şehir : #İstanbul
Q
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Fiziğin önemine dayalı motor oyunu Trials ile başarılı işler gerçekleştiren bağımsız yapımcılardan RedLynx, artık Ubisoft çatısı altında. Ubisoft, RedLynx'i satın aldığını duyurdu.
 
     Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot konu hakkında, "RedLynx'in başarılı çalışmaları, multiplatform oyunları ve oyunlarının başarıları bizleri etkiledi. RedLynx, Ubisoft ailesine hoş geldiniz." açıklamasını yaptı. Guillemot, bu süreçten sonra RedLynx'in online oyunlar üzerine yoğunlaşacağını da ekledi.
 
     2000 yılında kurulan RedLynx, bugüne kadar 100'den fazla büyük veya küçük yapımla karşımıza çıkmıştı. RedLynx tarihinin en başarılı serisi ise Trials oldu. Son yapım Trials HD, XBL üzerinden en son 2 milyondan fazla satılmıştı.
 
     Umarız RedLynx yeni oyunlarıyla bu başarısını Ubisoft çatısı altında sürdürür.
 




2
13 yıl
Yarbay

Ufak ama kaliteli bir stüdyoyu daha kaybettik geçmiş olsun.



P
13 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Ufak ama kaliteli bir stüdyoyu daha kaybettik geçmiş olsun.


Yanlış düşünüyorsun bence ufak ve kaliteli bir stüdyoyu kazandık



K
13 yıl
Yüzbaşı

Nadeo , Reflections , Massive derken RedLynx'ta Ubisoft'a girdi.

Umarım RedLynx'ın Ubisoft için yaptığı(yada yapacağı) oyunları ilk konsola çıkarıp 3-4 ay sonra PC'ye çıkarma gibi bir hata yapmazlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.