Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
12
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ubisoft, Roller Champions'ın Hizmetine Son Vermeyeceğini Açıkladı
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
Geçtiğimiz günlerde oynaması ücretsiz paten sporu oyunu Roller Champions için işlerin pek iyi gitmediği bildirilmişti. Bu bildirinin üzerine oyunun üçüncü sezon itibarıyla hizmetine son verileceği belirtilmişti. Ancak şimdi Roller Champions'ın resmi Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderi durumun böyle olmadığını aktarıyor.
 
Xbox Era podcast'inde konuşan Giant Bomb gazetecisi Jeff Grubb, bir kaynaktan gelen mesajı okmuştu. Bu kaynakta "Roller Champions 3. Sezondan sonra hizmetten kaldırılacak - iptal edilecek" ifadeleri yer alıyordu. Ubisoft ise yeni bir açıklama ile durumun böyle olmadığını doğruladı.
 
Ubisoft yaptığı açıklamada, öncelikle oyunun iptal edilmediğini ve şu anda üçüncü sezondan sonra da planlarının olduğunu belirtti. Açıklamada ayrıca oyundaki birçok sorunun giderileceği ve mevcut 80'ler Disco Fever sezonunu uzayacağı yer alıyor. 
 
 




B
2 yıl
Yarbay

Lütfen onurunuzla batın artık. Artık ne yapacağınızı şaşırdınız işsizlikten. En azından anılarımız zedelenmesin daha fazla güzel hatırlayalım. Yapabilirsin Ubisoft hadi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.