Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twitter, Bing destekli çeviri hizmetini iOS ve web için dağıtmaya başladı
E
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi





Twitter, Bing destekli çeviri hizmetini iOS ve web için dağıtmaya başladı





Twitter'ın bir süredir Bing destekli bir çeviri hizmetini denediği biliniyor. Çok kısıtlı bir Android grubuyla yapılan denemelerin ardından iOS cihazları ve web sayfası için de denemeler başladı.




Çeviri araçları haber kaynağında değil belirli bir tweet'e girildiği zaman ortaya çıkıyor ve şu anda diğer dillerden İngilizce'ye çeviri özelliği mevcut. Sonraki dönemde Bing'in çeviri altyapısı tam olarak Twitter'a entegre olacak. Web üzerinde ise haber kaynağında bir dünya ikonu ile çeviri özelliğine ulaşmak mümkün. Çeviri yapıldıktan sonra Translated from X by Bing şeklinde bir ibare beliriyor. 




Twitter'ın çeviri işlemleri için Bing'i tercih etmesi Microsoft'un Google'ı yakalama konusunda da elini biraz daha güçlendirmiş olacak.  

 

 



Kaynak:http://www.cnet.com/news/twitter-brings-translation-to-ios-expands-use-on-web/

 Haberi Portalda Gör

C
10 yıl
Teğmen

Google çeviride cümle yapısı olmadığından çeviriler sürekli saçma sapan şeyler çıkıyor. ama bingte biraz daha düzgün şeyler çıkıyor en azından twitte bahsedilen konuyu anlayacak kadar çeviriyor.




D
9 yıl
Yarbay

Xriw




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.