Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
768
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Twisting Nether(H)- Guild Warzone
D
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar,

Uzunca bir aradan sonra kendi guild imize geçtik.Warzone u eski oyuncular bilir pek anlatmaya gerek yok.Wotlk döneminde Core guild nin oyuncuları yönetimi Warzone u kurmuştur.Pandaria genişleme paketini pek sevmediğimiz için çok fazla zaman harcamadık oyuna.Fakat yeni gelecek olan WOD u herkes merakla beklemekte onun için şimdiden guild i aktif hale getirip yeni oyun için hazırlık yapmak istiyoruz hemde pasımızı silmek için Siege of Orgrimmar yapıyoruz.Fakat oyuncu sayımız az olduğundan hc denemelerine geçemedik daha.Guild arayan kendine güvenen gerçekten iyi oyuncu olduğunu düşünen arkadaşları aramızda görmek isteriz.Yaş ortalamamız 27+ ve gayet seviyeli ama bir o kadar da makara yapılan muhabbetimiz vardır.

Bize katılmak isteyen Tank - Healer class ındaki(ilvl555) arkadaşlar p.m yada oyun içinde oduncan + dreadmooré ile irtibata geçebilir.

Teşekkürler...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 7 Mart 2014; 16:26:39 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.