Arkadaşlar 10000 tl param var araştırdım bana en uygun araç olarak ka twingo arasında kaldım. Sizce lpg li ka mi yoksa lpg yapılmamış twingo mu fiyat olarak ikiside aynı ve aracı hergün kullacagim. Yardımcı olurmusunuz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
LPG ile twingo motorsiklet kadar yakar araştırın bir twingo lpg uyumunuben coltumda lpg kullanıyorum km/18 krş memnunum ayrıca twingo geniş frah bir araçtır hiç dışardan göründüğü gibi değil.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >