Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
321
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TV önerisi LG oled
J
4 yıl (87 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar 40 -43 inç arası bir tv almak istiyorum. Aslında çok tv izleyen biri değilim ama almışken iyisini alıp uzun süre kullanırım da diyorum.

  • seçenek 6 bin TL ye teşhir ürünü olarak samsung 40t5300 43 inç buldum. İnternette 7 bine de sıfırı var.

2. seçenek belki diğerinden çok farklı bir tv 20 bin TL LG OLED 42C24La Evo C2 42" 4

sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Yani 1. Seçenek çok sıradan mı olur . İleride 3-5 sene sonra pişman mı olurum. 2. Seçenek de gereksiz mi pahalı?
bütçem çok iyi değil ama istersen 2.yi de alabilirim. Ya da başka bir öneriniz var mıdır ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q
4 yıl (9665 mesaj)
Yarbay

O boyutta tv alınmaz artık. O boyutu monitör olarak kullanıyorlar.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl (28201 mesaj)
Yarbay

Hocam OLED TV alın keyfinize bakın derim direk



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.