Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tüvtürk Arac Muayene
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar aracimin park lambasi yanmadigi icin agir kusur sayildi ve tekrara kaldi muayenede.Aracimi Mimarsinan istasyonuna götürmüstüm ancak yarin orda randevu kalmadigi icin Silivri istasyonundan randevu aldim herhangi bir sorun cikarmi farkli istasyondan muayene tekrari aldigim icin?
Tesekkürler.



M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

A
9 yıl
Yarbay

çıkmaz randevu almış olmanız lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

Muayene tekrarında ilk istasyona gitmeniz gerekir...

http://www.tuvturk.com.tr/soru-ve-cevaplar.aspx



Karayolları Trafik Kanunu'nun değişik 35. maddesi gereğince çıkarılmış olan Araç Muayene İstasyonlarının açılması, işletilmesi ve araç muayenesi hakkındaki yönetmeliğin 8'nci maddesinde belirtilen esaslara göre, muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri taktirde, kendilerine tanınan 1 aylık süre içinde aynı muayene istasyonuna gelerek muayene tekrarını yaptırmak zorundadırlar. Bu süre içinde gelinen ikinci muayene, muayene tekrarı olarak sayılacağından ücret tahsil edilmeyecektir. 1 aylık zaman dilimi içinde gelinen ikinci muayene tarihi veya bir aylık sürenin dolmasından sonra gelinen muayenelerde muayene ücreti tam olarak alınmaktadır.
Gezici istasyonlarda yapılan muayenelerin tekrarları, aynı gezici istasyonda yapılabildiği gibi gezici istasyonun bağlı bulunduğu ilin sabit istasyonlarında da muayene tekrarı yapılabilmektedir.
İlgili yönetmelikte muayene tekrarı için verilmiş hak 30 günlük süreyi kapsamaktadır ve herhangi bir şekilde bu sürede değişiklik yapılamamaktadır.



C
9 yıl
Yarbay

Sikayet sitesinde konu ile ilgili şikayetler var farklı istasyon kabul edilmiyor diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Er

Muayene yaptırdığınız ilk istasyona gitmelisiniz, tecrübeyle sabit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Herkese tesekkür ederim randevumu iptal edip cumartesi günü Mimarsinana aldim.



T
9 yıl
Yarbay

Muayene tekrarı aynı istasyonda yapılır. Kural ne ise o geçerlidir. Sanki kural çiğneniyor gibi insanların şikayet etmesi boşuna.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.