Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
566
Cevap
26343
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless/DTS/ 7.1 /PS4-Mac Os x-Windows/Güncellendi
H
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

-- Turtle Beach Ear Force Stealth 500p Wireless 7.1 DTS Headset (Kısa İncelemesi) --
$129 Liste fiyatı // İndirimli $65 (ekim 2016) ( Amazon.com/minimum görüldüğü fiyat)



< Resime gitmek için tıklayın >






-- Genel Özellikleri --


*Wireless DTS Surround 7.1 Sound Gaming Headset for PS4 & PS3 ,Mac Os X & Windows
*Stereo Mode Mac Os X
*Mobil cihazlar ile müzik dinleme, telefon görüşmesi desteği.
*Stereo Mode Windows PC (power dvd içinden sanal 5.1 vs ayarlanabiliyormuş)





-- Teknik Özellikler Listesi --


* 50 mm güçlü neomidyum hoparlörler
* Sentetik Deri kulak üstü kaplama
* Tak-çıkar mikrofon (süngersiz)
* Selefi Px4 e oranla %30 daha hafif ve %50 daha fazla pil ömrü
* Dış kaplama sert plastik
* 15 saat pil ömrü
* Frekans aralığı : 20Hz - 20kHz
* Pil : Lithium Polymer şarj edilebilir (mah değeri belli değil)
* Otomatik Ses kapama özelliği , çekmeyecek kadar uzak noktada , cızırtı önlemek için.
* Modlar: Movie,Game,Music,Stereo ---
Alt modlar : Bass Boost, Treble Boost, Bass & Treble Boost, Vocal Boost,Natural
* Otomatik Kapanma Özelliği, 10 dk kullanılmadığında kendini kapatma.
* Microfon on/off tuşu (kulaklık üzerinde)
* Sesli asistan, her mod değişimi veya açma kapama, mikrofon açma kapama gibi işlemleri robotik bir hatun seslendiriyor :) , Game Mode , movie mode vs

Kutu İçeriği


* Kulaklık: Ear Force® Stealth 500P Headset
* USB : Ear Force® Stealth 500P Wireless İletici
* Microphone: Çıkarılabilir Mikrofon
* Kablo: Mobile Cable
* Kablo: Digital Optical Cable (0.6m)
* Kablo: USB Şarj (0.6m)
* Guide: Hızlı Başlangıç Defter
* Sticker: Turtle Beach Sticker




--Genel Yorumlama--


Kulaklığı PS4,Mac Mini üzerinde kullanıyorum, daha önceleri belli başlı tecrübelerim oldu oyun için kulaklıklarla, Creative Tactic Alpha, Razer Electra,Asus Cerberus gibi oyun ve fonksiyonel kulaklıklar kullandım.
500p yi PS4 için aldım her türden oyunu oynamaktayım ama özellikle Call Of Duty de kullanıyorum, mikrofonu başarılı sesi temiz iletiyor, ayrıca buzzing vs yok , bass lar baya iyi beklentilerimin de üzerinde, son ses şiddeti çok fazla öyle böyle değil, sesi açık unutup pat diye oyuna girerseniz kulaklığı kafanızdan atarsınız o anti aşırı ses ile o derece.

Çok fazla mod bulunuyor kulaklıkta tek tuşla hepsini yönetebiliyoruz, Ses açıp kısma gibi detaylarda klasik tekerlek yöntemi ile çevirerek hallediyoruz. Kulakloğı açık kapamak için on/off tuşu yerine Logoyu basılabilir hale getirmişler daha şık olmuş. Ayrıca şarj olur ken kırmızı yanıyor 2 kulaktaki logolar , kulanım anında mavi, bağlantı anlarında mavi yanıp sönüyor. Beğenmediğim bir nokta mevcut o da USB girişine takıyoruz yanından minik bir çıkış ile arkaya optic çıkışada bağlantı yapıyoruz, kablosu içerisinde mevcut, fakat 7-8 cm uzun kablo cihazın yanından döndürünce pot yapıyor daha güzel daha uygun düşünülebilirmiş. Ayrıca 7.1 olarak veya sanal 5.1 vs ne olursa olsun Windows ve Mac OsX e destek verilebilirmiş, büyük ihtimal stereo modunda kullanıyorumdur Mac Os x de. Web sitesinde sadece Ps4&Ps3 ve Mobil cihazlar yazıyor yanıltmasın sizleri.

Genel olarak fiyatını hak ettiğini düşünüyorum , kaliteli spor bir oyuncu kulaklığı olarak yorumluyorum.



Genel Puanlandırma


Tasarım ------------- 8.0
Konfor --------------- 7.5
Ses Kalitesi --------- 9.0
Ses Şiddeti --------- 9.5
Bağlantı Kalitesi ---- 9.0
Mikforon Kalitesi --- 8.5
Fonksiyonellik ------ 7.5
Pil Ömrü ------------ 9.5 (İlk şarj ile 15 gün gittim, 15 saat olayı gerçek)

3-4 Ay Kullanıp tecrübe ile puanlama

Tasarım --------------8.5 (diğer kulaklıklar ile daha çok kıyaslama imkanım oldu)
Konfor ---------------7.5 ( ilk günkü gibi kusursuz rahat değil, ortalamanın üstünde)
Ses Kalitesi --------- 8.5 ( ilk günkü heyecan geçti, alıştım lüks kaliteye )
Ses Şiddet ---------- 9.5
Bağlantı kalitesi ----- 9.5 ( 2 yan odadan bile çekiyor, evde uçak pilotu gibi geziyorum bazen bi yandan mutfakta atıştırmalık hazırlayıp, bir yandan sohbete devam ediyorum partde)
Mikrofon kalitesi ---- 8.5 ( karşıdan kendimi dinleyemedim malesef,ama tek kelime ses ile ilgili şikayet almadım)
Fonksiyonellik ------- 9.0 ( TV hariç her yere bağladım, Windows,Mac Os, Ps4 )
Pil Ömrü ------------- 9.5 ( bu pil olayı inanılmaz iyi min.15 saat görüyorum, günde 2 saat kullansanız min 1 hafta eder, Dualshock 4 ü zırt pırt şarj etmekten sinir oluyor insan bunu görünce)









Umarım almak isteyenlere ve merak edenlere aydınlatıcı olmuştur. Resimler google a aittir :)



Ear Force HS1 Headset Stand


Anlatılacak pek bişey yok, kulaklık için aldım $15 civarına. Bir kaç resim, kutu içinden sticker da çıkıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 22 Ekim 2016; 20:03:14 >

H
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: DjiN

Cevabınız için tesekkurler. Ben PS4 için kullanmayı dusunuyorum temelde. Birde elektronik davula baglayarak ta kullanacagım.

Baktıgım zaman stealth500p ve px4 , PS4 içn tam uyumlu. Birde px51 modeli var. Firmware guncellemesi ile sanırım ps4 tam uyumlu hale gelebiliyor. Web sitesinde boyle bir bilgi mevcut. Kararsız kaldım.

PX4 99 dolar
stealth500p 99 dolar
stealth400 69 dolar
px51 139 dolar

PX 51 websitesine göre http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-px51/346
PS4 ile zaten uyumlu, px4 eski olduğu için çok yaygın bolca video görebilirsiniz inceleme de yabancı olarak bulursunuz, px51 ne kadar yaygın bilmiyorum,şuan en top modellerinden biri stealh 800p olduğu için , 500p kağıt üstünde çok yeni ve tasarımı da üstün görünüyor.

Seçiminizde kolay gelsin size.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

Turtle beach 500p yi almayı düşünüyorum şuan 99 $ düştü amazonda.
Sımdı bı sorun var ps4 e haricı hdd bağlanıp filmleri kablosuz kulaklıktan ızleyebılır mıyız ?

Resmi destek yok şuan için diye biliyorum,

http://www.winxdvd.com/resource/convert-mkv-m2ts-to-sony-ps4.htm

Şurda çözümü mevcut, sonra tabiki dinlersin.



M
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

Arkadaslar merhaba, bu urunu cok arastirdim sanirim ps4 icin cok uyumlu ve guzel bir kulaklik. Amazonda suan 99$ ama almaya kalkinca 145$ a kadar yukseliyor. İmport fee 30$ olarak gorunuyor. Fakat 79$ olan baska urun(400p) icin import fee sifir olarak gorunuyor. Amazondan bu ucreti odemeden almanin bir yolu yok mu? Bilen alan arkadaslar nasil aldilar ?

Ben alırken 94$ dı sınır, rica ettim bi kaç kere 94$ altına fiyat verirseniz vergi ödemeyeceğim diye, kabul etmişlerdi, vergi sınırı 75€ dur, ve ona tekabul eden dolar kadar,dolar artınca kötü oldu tabi.

cevap için çok teşekkürler beni büyük bir yükten kurtardınız :) az önce siparişi geçtim. geçmeden önce adamlarla konuştum ve gerekli nidirimi yaptılar ve 30$'ı ödemedim. mart sonundahttp://www.amazon.com/Turtle-Stealth-Premium-Wireless-Headset-Headphone/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1425998891&sr=8-1&keywords=turtle+beach+500p gelecek bakalım.



T
10 yıl
Çavuş

Arkaşlar almak isteyen varsa kulaklığım satılıktır.
bilginiz olsun. Çok az kullanıldı bir kere şarj ettim o kadar yani :)

Satma sebebim ps4 ümü sattım vaktim olmadığı için anca pc de oyun oynamaya vakit ayırabiliyorum. PC dede iyi bir kulaklığım var o yüzden bunu satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_103562118/f_//tm.htm#103562118

Pazarlık vardır :)

İstediğiniz her türlü soruyu pm den sorabilirsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkdonanim -- 18 Mart 2015; 20:45:39 >

H
10 yıl
Yüzbaşı

Beyler Wii U için yapılmış olan turtle beach TBs n 11 serisi alacağım. Ama ben ps4 un dualshock a e bağlayıp kullanacağım uyumsuzluk problemi olur mu?
50 mm ve amazonda 19 $

http://www.amazon.com/Turtle-Beach-TBS-N11-Stereo-Gaming-Headset/dp/B00AA5Z71W



Sizce alınır mı
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 8 Mayıs 2015; 16:14:04 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
10 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama daha önce hiç amazonu kullanmadım şu anda fiyatı 82 dolar.Bu fiyata ek olarak başka bir şey öder miyim yanında free shipping yazıyo ama bu türkiye içinde geçerli mi acaba?Eğer gümrüğe takılırsa da nekadar masraf çıkar acaba ?

http://www.amazon.com/Turtle-Stealth-Premium-Wireless-Headset-Headphone/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1431474728&sr=1-1&keywords=turtle+beach+ear+force+stealth+500


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama daha önce hiç amazonu kullanmadım şu anda fiyatı 82 dolar.Bu fiyata ek olarak başka bir şey öder miyim yanında free shipping yazıyo ama bu türkiye içinde geçerli mi acaba?Eğer gümrüğe takılırsa da nekadar masraf çıkar acaba ?

http://www.amazon.com/Turtle-Stealth-Premium-Wireless-Headset-Headphone/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1431474728&sr=1-1&keywords=turtle+beach+ear+force+stealth+500

sepete ekleyin ödeme ekranına gelin tüm masraflarınızı göreceksiniz o sayfada.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama daha önce hiç amazonu kullanmadım şu anda fiyatı 82 dolar.Bu fiyata ek olarak başka bir şey öder miyim yanında free shipping yazıyo ama bu türkiye içinde geçerli mi acaba?Eğer gümrüğe takılırsa da nekadar masraf çıkar acaba ?

http://www.amazon.com/Turtle-Stealth-Premium-Wireless-Headset-Headphone/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1431474728&sr=1-1&keywords=turtle+beach+ear+force+stealth+500

sepete ekleyin ödeme ekranına gelin tüm masraflarınızı göreceksiniz o sayfada.

Hocam odeme ekranına gelince bir fiyat cikiyor bu fiyat urunun kendi fiyati. Sonra banka Kredi kart bilgilerini girdiğimiz ekrana geliyor yine ayni ürün fiyatı yazıyor. ödeme bilgileri girdikten sonra vergi ve kargo masrafları çekerse o anda is isten gecmis olursa ? .
Tum vergi + kargo + urun fiyatini ödeme yapmadan once görebilir miyiz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 15 Mayıs 2015; 11:54:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: Yatmaz1

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama daha önce hiç amazonu kullanmadım şu anda fiyatı 82 dolar.Bu fiyata ek olarak başka bir şey öder miyim yanında free shipping yazıyo ama bu türkiye içinde geçerli mi acaba?Eğer gümrüğe takılırsa da nekadar masraf çıkar acaba ?

http://www.amazon.com/Turtle-Stealth-Premium-Wireless-Headset-Headphone/dp/B00MNP9PD8/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1431474728&sr=1-1&keywords=turtle+beach+ear+force+stealth+500

sepete ekleyin ödeme ekranına gelin tüm masraflarınızı göreceksiniz o sayfada.

Hocam odeme ekranına gelince bir fiyat cikiyor bu fiyat urunun kendi fiyati. Sonra banka Kredi kart bilgilerini girdiğimiz ekrana geliyor yine ayni ürün fiyatı yazıyor. ödeme bilgileri girdikten sonra vergi ve kargo masrafları çekerse o anda is isten gecmis olursa ? .
Tum vergi + kargo + urun fiyatini ödeme yapmadan once görebilir miyiz

Evet odeme yapmadan gorebiliyorsun hocam. Hatta suanda fiyati 82$ ve ben denedim vergi alinmiyor bu fiyata gorunuyor. Yani toplam maliyeti 252TL okuyor kargo dahil. Suan tam sinirda eger almayi dusunuyorsaniz bu urunun dustugu en dusuk fiyat bu simdiye kadar gordugum. Bundan 2 tane aldim bir bana bir arkadasima surekli takip ediyordum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Beyler önemli bir sorum olacak kullanan üyelerimize;

- Ses açma-kısma ve mikrofon sesi açma-kısma tuşları var fakat üstteki hiç işe yaramıyor bende sorun etmemiştim ama merak ettim niye böyle chat sesi ayarı volume niye yapamıyorum, yapan varmı? Genel volume çalışıyor chat sesi ile birlikte komple yükseliyor, sadece chat sesi açma kısma çalışmıyor var mı bilen?

Cevap

http://cdn-assets.turtlebeach.com/products/591/stealth_500p_user_guide.pdf

Sayfa 10-11 dikkatlice uygulayın aynı problemi yaşayanlar, özellikle DTS seçmemeye özen gösterin ve sadece chat sesini kulaklığa ver deyin o komple veriyormuş zaten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 3 Haziran 2015; 10:43:24 >

M
10 yıl
Teğmen

Hocam merhaba,

bu ürünü amazon.comda yaklaşık 250-280 tl arası sıfır alabiliyorsunuz. burada kimsenin de 350 tlden aşağı satacağını sanmıyorum. sizin yerinizde olsam sıfır ürün almaya çalışırım.

mesela sahibinden de ikinci el bir ürün
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-ps4-ps3-turtle-beach-stealth-500p-wireless-7.1-surround-dts-217612534/detay

599 tl yazıyor.

şuan amazonda 86$ bilgine ve forumdaki diğer arkadaşların bilgisine

http://www.amazon.com/dp/B00MNP9PD8/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2R3JTFA10DWPC&coliid=I3FDR7O008CIBM&psc=1


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JazHoyt
M
10 yıl
Teğmen

Arkadaşlar merhaba,

bu üründen almak istiyorsanız şuan ürün 83,37$ yani gümrük vergisi sınırının altında. ben denedim kargo dahil 265Tl'ye denk geliyor. bugün indirimde isterseniz bir bakabilirsiniz.

Bilginize

ürün linki

http://www.amazon.com/gp/product/B00MNP9PD8/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tamer306 , @Dr.Gonzo , @JazHoyt , @realgoki , @SirQuadhros
J
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

Arkadaşlar merhaba,

bu üründen almak istiyorsanız şuan ürün 83,37$ yani gümrük vergisi sınırının altında. ben denedim kargo dahil 265Tl'ye denk geliyor. bugün indirimde isterseniz bir bakabilirsiniz.

Bilginize

ürün linki

http://www.amazon.com/gp/product/B00MNP9PD8/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER


Hocam taksitle alacağım için amazon bana uymadı.

Getirip satanlarda haklı olarak kar koyuyor ama o da çok farkediyor.

Forumdan bir arkadaştan sony gold wireless aldım.

Bunun yerini tutmayacak ama ne yapalım


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Murderthekings

Arkadaşlar merhaba,

bu üründen almak istiyorsanız şuan ürün 83,37$ yani gümrük vergisi sınırının altında. ben denedim kargo dahil 265Tl'ye denk geliyor. bugün indirimde isterseniz bir bakabilirsiniz.

Bilginize

ürün linki

http://www.amazon.com/gp/product/B00MNP9PD8/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER


Üstad ilginize teşekkürler.
Ürün şimdi 75 eu sınırının net olarak altına düşmüş.
Sipariş öncesi bir sorum olacak.
İncelemeyi yapan arkadaşın kullandığı bir de kulaklık standı var.
Stand ve kulaklığı birlikte alırsam gümrük uygulamasına takılır mıyım?
Yoksa gümrük vergisi için toplam fatura değerine değil de fatura içeriğinde değeri 75 eu'nun üzerinde olan ürün olup olmadığına bakılarak; o ürün üzerinden mi vergilendirme yapılıyor?
Soru biraz karışık oldu kusuruma bakmayın.
Ama umarım neyi kastettiğim anlaşılmıştır. 😃
Cevap için şimdiden teşekkürler...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer306 -- 2 Temmuz 2015; 20:32:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
10 yıl
Yüzbaşı

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107570577
ilgilenen varsa, stealth 400p modelini satıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty -- 2 Temmuz 2015; 23:57:29 >

M
10 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: realgoki

Bu kulaklığın Surround modunu nasıl aktif ediyoruz ps 4 üzerinden yardım eder misiniz

Merhaba hocam,
http://cdn-assets.turtlebeach.com/products/591/stealth_500p_user_guide.pdf
Bu linkteki 9,10,11. Sayfadaki islemleri yaparsaniz surround ozelligini calistirirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
10 yıl
Yarbay

M
10 yıl
Binbaşı

Görüşleriniz için teşekkür ederim. 500p yi bugün aldım şimdilik PC'de deneyebildim. PC'de sesi sonuna kadar açınca bozulamalar oluyor basslarda, kulaklık cızırdıyor. (Gerçi o kadar açınca çok fazla duramıyorsunuz, bu dinlediğim müziğin kalitesine göre de değişir tabi,yüksek kalite müzik önerileriniz varsa daha iyi test ederim.

Mikrofonunda cızırtı olanlar varmış bende bu olmadı, mikrofondan kendi sesimi de çok net duyuyorum, cızırtı da yok. Skype tan sohbet ederek test edebildim. Bu konuda çok iyi. Kulaklık o kadar iyi ki hatta skype'ta karşıdaki PC'nin fan sesini bile çok net duyabiliyorum, fanın gücünün azalıp artışını bile duyuyorum.

Kulaklığın sesini kısıp-açarken çok ufak bir cızırtı oluyor mu sizde de. (Anlık olarak, müzik dinlerken yok sadece sesi kısarken veya sesi açarken)

Basslar çok iyi geliyor müziğe göre değşiyormuş basın kalitesi, bazı müziklerde bas çok kaliteli geliyor, sonuna kadar açıp TV'de haber kanalının altta kayan yazılarını okumaya çalışın yazılar dans ediyor. :-)

Yalnız 400 ile 500p arasında 7.1 surround sese değecek derecede farkı hissettirecek mi bilmiyorum. İnşallah hissettirir. Aradaki fiyat farkı fazla çünkü. PS4 dışında 7.1'i deneyebileceğim bir yöntem varsa denemek isterim. Çok fark etmeyecek ise 400'ü almak iserim. Hala 400'ü alma şansım var.

Kulaklığın kalitesini anlamak için bu sayfadan 8.video tam ifade ediyor. Kulaklık galiba PC'de de 7.1 çalışıyor. Sizlerde bir dinleyin.
http://forum.donanimhaber.com/m_56186568/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 1 Aralık 2015; 14:07:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Murderthekings
M
10 yıl
Binbaşı

http://support.turtlebeach.com/kb_upload/file/Stealth_500P_User_Guide.pdf

Sayfa 17'de Surround modunu değiştirebileceğimiz yazıyor ama nasıl yapılıyor. Ekolayzer değiştirme Bu sadece PS4'e bağlıyken mi değiştirilebiliyor. Ben bu ayarı ayarlayamadım.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Murderthekings