İlk 3 ay sorunluda olsa 26 mbit download ve 3 mbit upload veren firma şimdi verebileceği hız 12mbit ve 0.67 mbit upload benim anlamadığım ne olduda bu duruma düştü bu internet firması neyse işin özü böyle firmalardan uzak durun.Verilen hız anca salıklı hale geldi çümkü kendileri ne yaptıysalar sornu daha kötü hale getirdiler. Almak isteyenlere gelince önerim bu gibi sorunları kafanıza takmıyacaksanız alın zaten taahüt yok istediğiniz zaman cayma hakkınızda var önemli olanda bu zaten cayma hakkınız olmasa kesinlikle bu firmaya para bile verilmez arıza kaydınız ya iç tesisat yada donanımsal olarak sonuçlanır Türk Telekoma yaptırımın yoksa neden biz müşterileri oyalıyorsunuz zaten daha düşük fiyatla aynı hizmeti veren firma olsa 1dk bile durulacak firma değil. Birde süreki ping var nedeni bilinmez son 1 aydır ping var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Almak isteyenlere gelince önerim bu gibi sorunları kafanıza takmıyacaksanız alın zaten taahüt yok istediğiniz zaman cayma hakkınızda var önemli olanda bu zaten cayma hakkınız olmasa kesinlikle bu firmaya para bile verilmez arıza kaydınız ya iç tesisat yada donanımsal olarak sonuçlanır Türk Telekoma yaptırımın yoksa neden biz müşterileri oyalıyorsunuz zaten daha düşük fiyatla aynı hizmeti veren firma olsa 1dk bile durulacak firma değil.
Birde süreki ping var nedeni bilinmez son 1 aydır ping var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 3 Kasım 2016; 21:28:48 >