Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
256
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Türknet Rezilliği/Sürekli Kesinti ve Düşük Hız
Y
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,

2 Nisan 2020 tarihinden itibaren Türknet'in rezilliğini yaşıyorum. Sürekli olarak internet kesintisi ve hız sorunlarından dolayı destek kaydımı oluşturdum. Kendilerine "Türkçe" dilinde yazdım, anladığım kadarıyla Türkçe bilmiyorlar.

İnternetimin sık sık kesildiğini ve geri geldiğindeyse her seferinde farklı bir hız aldığımı üstüne basa basa belirttim. Aynı zamanda nadiren de olsa ping problemi yaşıyordum. Türk Telekom altyapısında VDSL hizmeti kullanıyorum, dolayısıyla TT ekiplerinin gönderilip kontrol edileceği söylendi. Sözde TT ekipleri gelip arızamı kontrol etmiş ve sorunumu iç tesisatta bulmuştu. Oysaki TT ekiplerinin bana haber vermeden ankastre kutuma bile ulaşmaları imkansızdı. Ankastre kutusu site içerisinde kilitli bir yerde, bana ulaşmadan erişemezler. Bunu anlatmama rağmen Türknet "nereden para koparabiliriz" diye düşünerek ev içi tesisatımı kontrol etmek için 99 TL karşılığında ekip yollamayı teklif etti. Bense ev tesisatımı kontrol ettiğimi, farklı modem ve kabloyla da aynı sonuca ulaştığımı söyleyerek reddettim.

Bir-iki gün boyunca sorun yaşamadım ve arayıp "iki gündür internetiniz gitmemiş, destek kaydınızı kapatıyoruz" dediler. Dedikten 1 saat sonra internetim tekrar kesilmeye başladı.
Kesintilerimin benden kaynaklı olmadığını kendilerine mantık çerçevesinde anlatmaya çalıştım, fakat ne destek kaydı üzerinden ne de telefonla dönüş yapıp bilgi vermediler.

Bugün bir mucize oldu ve müşteri hizmetlerinden bir yetkili beni aradı. Sıkıntının artık kendisinin kontrolünde olduğunu söyledi ve ağzından "TT ekiplerinin aslında hiç kontrole gelmediğini ve arızayı müşteri kaynaklı sıkıntı olarak kapattığını" kaçırdı. Kendisine bu dediğini doğrulamak için tekrar sorduğumda da lafı çevirip TT ekiplerinin bugün içerisinde gelip kontrol edeceğini söyledi. Tahmin edin ne oldu? Kesintilerim inatla arttı ve ortada hiçbir TT ekibi yoktu. (Kesintiden kastım 1-2 saatte bir olan kesintiler değil, 5 dakika içerisinde 2-3 kere gittiğine kadar şahit oldum.)

Kendilerine ısrarla sorunumu çözmeyi beceremeyeceklerse hattımı iptal ettirmek istediğimi söyledim. Hiçbir şekilde ciddiye almadılar.

Türknet ilk çıktığı zamanlarda fiyat, AKK ve hız konularından oldukça avantajlıydı. Anladığım kadarıyla popülaritenin vermiş olduğu rahatlığa kapılıp müşterilere hizmet vermeyi unuttular.

An itibariyle arızamın 20. günü ve ben Türknet'le uğraşmaktan bıkmış durumdayım. Şikayet etmediğim yer kalmadı, anlaşılan müşteri hala umurlarında değil.

Umarım Türknet'e geçmeyi düşünenler için örnek teşkil eder.

Destek No: 32058735

@TurkNetDestek




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
Q
4 yıl
Teğmen

Ben artık destek kaydı açmayı bıraktım, laf anlatmak mümkün değil. En son COVID19 öncesi kablotv fiber kablo çekiyordu 2 sokak ötede, sabrediyorum az kaldı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.