Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
65
Cevap
2015
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Türkiye dünyada en yüksek araba vergisine sahip (4. sayfa)
D
4 ay
Çavuş

Öncelikle bana cevap veriyorsanız benim söylemediğim şeyler üzerinden, kafanıza göre bir grubun içerisine içine atarak o grubun söyledikleri üzerinden cevap vermeyin. Muharrem'e karşı çıkmak demek KK'yı desteklemek anlamına gelmiyor. Belki inanmayacaksın ama her ikisine birden karşı çıkabilirsin.

Ben Türkiye dışında yaşıyordum ve döndüm. Yaşadığım ülkenin bazı şeylerini eleştiriyordum fakat bunu senin gibi patolojik seviyede yapmıyordum. Sana "madem ABD bu kadar kötü, Türkiye'ye dön" diyen insanların büyük çoğunluğu fırsatını bulduğunda Türkiye'yi terk edecek veya çoktan terk etti zaten. Sen ise istesen yarın ABD'yi terkedebilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 18 Haziran 2024; 17:10:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sensaura
S
4 ay
Yüzbaşı

Bak hocam, akilli ve zeki biri olarak iyiki SInan Ogan'a oy vermissin diyorum, yoksa ilk turda yine Ekmeleddin olayinda tezgahladiklari gibi ilk tuda secimi bitirtecekti Dersimli Kemal! Allah'tan Sinan Ogan oy caldi da iktidar blogundan, secim ikinci tura kaldi. Simdi bu Dersimli Kemal'e oy verenler hani tek adayla girilmeli ki ilk turda alalim diyordu, birisi de cikip ya biz hakkaten sacmalamisiz diyor mu cikip da?

HALK kendisi bilerek ve isteyerek bu duzeni devam ettirdi, bu yuzden sen de acima, vur hepsine gitsin. Ekonomik durumun biraz iyiyse kendini kurtariyorsan tamam, kalani hic dusunme, boyle olmayi onlar bilerek ve isteyerek ve kabul ederek sectiler cunku.




Bu mesajda bahsedilenler: @Tek_Kisilik_Muhalefet
S
4 ay
Yüzbaşı

Ben mukemmelliyetciyim, sonuna kadar da elestiririm yasadigim ulkeyi, ben HALK gibi tipis tipisci tayfa degilim hocam kusura bakma. 100 uzerinden puanlama yapsak, Turkiye 50 ise, Amerika 65'tir, Rusya falan 75'tir mesela. Zaten burdan ciksam da gider Rusya'da yasarim. O dedigin firsatini bulduklarinda Amerika'ya kacarlar dedigin HALK'in IQ'su 70, onlari bu akilla Amerika'ya gidiyorsunuz diye AFganistan'a biraksalar, Arizona falan sanarlar. HALK'a olan inancimi 2023 Mayis doneminde kaybettim. Bu saatten sonra HALK'in ederi benim gozumde 5 kurus hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DarkTechno
D
4 ay
Çavuş

Senin almancı bir ekurin var forumda. Almanya'da çalışmadan yaşar, Almanya'yı surekli kötüler, boyuna Rusya propagandası yapar. Bütün masraflarınızı karşılaşam, hadi Rusya'ya yerleşiyoruz desem ikiniz de kaçarsınız. Oldu da bir şekilde Rusya'ya gittiniz, ilk günden kaçmanın yollarını ararsınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 18 Haziran 2024; 17:45:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sensaura
S
4 ay
Yüzbaşı

Hocam, ben o calismadan yasayan tayfadan degilim, oyle bi tayfada yer alsam zaten Dersim Cetesine oy verirdim diger herkes gibi, sukur aklimiz calisiyor, emegimle para kazaniyorum. 100 emek verip de 50 aliyorsam hakkimi calanlari elestiririm. Biletinizi alsak Rusya'ya gitmezsin diyorsun ama bu yine o tayfa icin gecerli. Ben Rusya'da cok yasadim, sen beni digerleriyle kiyaslamaya kalkma. Ama dur su repligi hatirlatayim, sen kisa pantalonla Turkiye'de gezerken, ben Afganistan'da camurun icindeydim ;) Ben su ortamlardan gelip gecmisim, ben emekciyim, sen o masallari Dersimli Kemal ve Cetesi taraftarlarina anlat :)

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @DarkTechno
V
4 ay
Yarbay

Bu hükümet baştayken araba almayı aklınızdan çıkarın. Kredi de yok zaten artık. Tanıdıklarım bu sebeplerden dolayı KKTC'ye taşındı. En yakın alternatif bu.
Araba tutkusuna sahip olunacak en yanlış ülkedesiniz. Bu ülkede bisiklet alın.



İ
4 ay
Onbaşı

Bir tutkuya sahip olabilmemiz mümkün mü de sonu arabaya kalmış.

Bisiklet almak da cesaret işi, büyük şehirlerde yaşamış birisi olarak araba sürerken bile bu kadar tetikteysek bisikleti yolda sürmek için testis lazım.



S
4 ay
Yüzbaşı

Bisikleti yolda surmek istiyorsan ya Isvicre'de ya da Hollanda'da yasayacaksin hocam. DUnya yollari bisiklete uygun degil, Amerika'da bile bisiklet kullanmak sadece kucuk bir alanda mumkun olabiliyor. Nufusun az oldugu, boyle Isvec, Norvec gibi yerlerde ise yarar bisiklet.



A
3 ay
Yüzbaşı

ÖTV yi kaldirsin benzine mazota ötv zammi yapsin , vergiyi tabana yayma hikayesi gerçek olur , Avrupadan ucuza benzin mazot olmaz, Almanyada benzin 2 Euro , burada 1.2 Euro yapsin 70-80 lira benzini mazotu görelim kimler araba biniyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
3 ay
Binbaşı

Eskiden 1 milyon TL (28 bin euro) ye, Almanya da bu araçtan 3 tane alınıyordu, şimdi 4 adet alınıyor, bi de fiyatlar ucuzladı diyorlar, nerde ucuzladı?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 25 Haziran 2024; 15:58:43 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.