Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
3011
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: Türkiye'de çocuk istismarı (2. sayfa)
S
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Güzel istihbarat yapmışsın. Ve ayrıca bahsettiğin derecelendirme sitesi çok güzel uzun zamandır arıyordum böyle bir site. Ailecek birşey izlemeden önce genelde ben kontrol ederim. Ama artık bunu kullanırım.

Not: Pedofili hastalık değil sapıklıktır.
ben de böyle bir site çok aradım, aile var diye film izleyemiyordum malum ne çıkacağı belirsiz, american history x imdb de +13 olarak derecelendirilmiş baktığında ailecek izlerim ne var diyorsun ama bi sahne çıkıyor aile evde olunca kötü oluyor.. bu siteyi keşfedince artık rahat rahat evde film açıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Belki genişlerdir neden hemen pedofili diye değenlendirdiniz ki? Yakın zamanda kısa gündem olan bir konu vardı ebebeynlerin çocuklarını dudaktan öpmesine dair. Sapkınlık olarak değerlendirmemek lazım hemen. Onlarda normal hatta gerekli olarak görülen yaşantı şekli.
pedofili harici başka terim bulamadım, gece kafam basmadı öyle açtım ama haklısın, çocuk istirmarı olarak değiştirdim.. Aile arasında o dediğin şey olur ama dudaktan dokundurarak öpersin anca :D

yorumuna gelecek olursam, tüm dünyada derecelendirme kuruluşları var ve tüm dünyanın ortak kanaati aşırı cinsellik, şiddet, küfür, kanlı sahneler, madde bağımlılığı gibi içerikler çocukların görmemesi gereken şeyler olarak değerlendirilmiştir. sen 8 yaşında bir kıza bu şeyleri izletemezsin bunun aklı mantığı izahı yok hocam, yaşam şekli ne demek onlar daha çocuk korunması gereken varlıklardır.. ben aileyim istediğimi yaparıma getiremezsiniz..



G
5 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Scavenger Of Human Sorrow
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.